Hepsiburada, TBF'ye Sponsor Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Hepsiburada arasinda sponsorluk anlasmasi imzalandi.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Hepsiburada arasindaki sponsorluk imza töreni, Istanbul’da bir otelde gerçeklestirildi.

Toplantiya Türkiye Basketbol Federasyonu Baskani Hidayet Türkoglu, Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, TBF yöneticileri, A Milli Kadin Basketbol Takimi Basantrenörü Ekrem Memnun, milli takim oyunculari ve davetliler katildi.



Hidayet Türkoglu: "Bizim için çok anlamli olan birliktelik"

Anlasmanin ardindan Hidayet Türkoglu ve Nilhan Onal Gökçetekin, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Anlasmayla ilgili konusan Hidayet Türkoglu, "Ülkemizin yerli ve milli e-ticareti anlaminda yapmis oldugumuz, bizim için çok anlamli olan birlikteligi sizlerin önünde imzalamis olmamiz, bizi daha mutlu etti. Basta Nilhan hanima, sonra bütün ekibe, Türk basketbolunu tercih ettikleri için, bizimle birlikte is birligi yaptiklari için tesekkür ediyorum. Bu birlikteligin bizim için çok degerli. Biz her yaptigimiz anlasmanin hiçbir zaman ekonomik olarak bakmadik. Her zaman degerli markanin birbirimize katacagi degeri ön plana koyan bir federasyon olduk. Insallah bu süreçte birlikte güzel basarilar elde ederiz. Buradaki birlikteligimizin daha uzun süre olmasi için insallah güzel is birlikler yapar ve iki ailenin de mutlu oldugu süreçle karsilasiriz. Iki taraf için de hayirli olmasini temenni ediyorum" seklinde konustu.



"Temennimiz milli takimimizin tüm ülkeyi mutlu edecek güzel sonuçlar elde etmesi"

Avrupa Kadinlar Basketbol Sampiyonasi hakkinda konusan Türkoglu, "Biz zaten federasyon olarak, milli takimlar olarak hedefimiz her zaman bu tip organizasyonlarda olmaktir. Öncelikle kadin milli takimimizi tekrar Avrupa Sampiyonasi’nda boy gösterecegi için kutluyorum. Iyi bir hazirlik süreci geçirdiklerine inaniyorum. Buradaki temennimiz her anlamda, basta antrenörümüz ve daha tüm sporcularimizin yaninda oldugumuzu dile getirmek istiyoruz. Inaniyoruz ki sahaya çiktiklari zaman, formanin anlamini, degerini biliyorlardir. Uluslararasi turnuvalarda bunun anlami biraz daha artacaktir. Gönlümüzden geçen milli formanin en üst seviyelerde boy göstermesidir. Temennimiz milli takimimizin tüm ülkeyi mutlu edecek güzel sonuçlar elde etmesi. Yönetim olarak, sponsorlarimizla birlikte takimimizin yaninda olacagiz" ifadelerini kullandi.

Basketbol Süper Ligi’nde play-offlarin çekismeli geçtigini belirten Baskan Türkoglu, tüm takimlara basarilar diledi.

6 Subat’ta Türkiye’nin en büyük felaketlerinden birini yasadigini vurgulayan Hidayet Türkoglu, "Ülkemizin yasadigi en büyük felaketlerden bir tanesi. Gerek TBF olarak depremin ilk gününden beri gücümüz yettigince oradaki vatandaslarimiza destek olmaya çalistik. Ekip arkadaslarimiz bununla ilgili de su an çalismalar yürütüyorlardir. Bununla ilgili günlerde gereken açiklamalar yapilacaktir" dedi.



Nilhan Onal Gökçetekin: "Verdigimiz destekten dolayi çok mutluyuz ve gururluyuz"

Heyecanli mutlu ve olduklarini belirten Nilhan Onal Gökçetekin, "Türkiye’nin e-ticaret milli takimi Hepsiburadasi olarak Türkiye Basketbol sampiyonlarimiza verdigimiz destekten dolayi çok mutluyuz ve gururluyuz. Sporun en önemli basari faktörleri hiz, azim, rekabet gücü, çaliskanlik. E-ticaretin milli takimi olarak, basketbolumuzla ortak degerlere sahip. Bizim için çok gurur verici, çok onurlandirici bir baslangiç. Sirketimiz Nasdaq’ta ülkemizin bayragini dalgalandirmaya devam edecegiz, hem ticarette, teknolojide liderligini gösterecek, Türk basketboluna böyle küçük de olsa katkida bulunacagiz. O yüzden heyecanli ve mutluyuz" diye konustu.



"Kadin milli takimimiza güveniyorum"

A Milli Kadin Basketbol Takimi’na güvendigini söyleyen Gökçetekin, "Biz de kadin girisimci tarafindan kurulduk. Bir kadin CEO tarafindan yönetilen, Türkiye’yi Nasdaq’ta temsil eden tek sirketiz. 41 bin kadin girisimci yetistirdik. Kadin milli takimimiza güveniyorum. Onlarla çok gurur duyuyorum. Bayragimizi hazirlik maçlar da bile gururlandirdilar. Kadinlara tuttugumuz bu isikla, basketbolla, girisimle ülkemizi çok büyük deger yaptigimiza inaniyorum” açiklamasinda bulundu.

Uzun vadeli bir birliktelik düsündüklerini söyleyen Nilhan Onal Gökçetekin, "Türkiye’de e-ticareti biz kurduk, biz ilerletiyoruz. Biz girdigimiz hiçbir seyi kisa vadeli düsünmüyoruz. Insallah çok uzun vadede, Türkiye’de basketbol yayginlasmasini, basketbol milli takimlarimizin bayragimizi gururla dalgalandirmasini, e-ticaretin milli takimi olarak destekleyecegiz" dedi.

Depremin ardindan bölgeye 24 saat içinde 120 tirla yola çiktiklarini aktaran Nilhan Onal Gökçetekin, "3 sehirde hala depolarin yönetimini, bakanligimiz adina biz yapiyoruz. Oradaki saticilarimizin, ücretsiz, komisyonsuz aylarca satisini yaptik. 10 girisimci, 5 bin kadin girisimci yetistirecegimize, 10 milyarlik ticaret hacmi yapacagimiza 2 yillik program açiklandik, söz verdik. Önümüzdeki günlerde ilk e-ticaret ihtisas merkezimizi kurmak için Adana’da olacagim. 1500 çalisanim hala bölgede. Çalismaya devam ediyoruz. Uzun vadede bölgede olacagiz. Bizden destek istenen seyleri çözecegiz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA