Futbolun Yildizlari Altyapidan Yetisiyor

Denizli’de amatör futbol kulüplerinden yetisip milli takimin altyapisinda oynayan oyuncu sayisi ve çocuklarin altyapiya olan ilgisi her geçen gün artiyor.

Denizli’de altyapida futbol oynayan oyuncularin çalismalari araliksiz devam ediyor. Her geçen gün güçlerine güç katan futbolcular, kendilerini gelistirerek milli takimin da dikkatini çekmeyi sürdürüyor. Denizli’de farkli kulüplerden milli takima oyuncular gitmeye devam ederken, parlayan yildizlarin gelisimi ve altyapinin önemi de daha çok öne çikiyor.

“Oyuncu transferleri çok yogun”

Son zamanlarda futbola hem futbolseverler hem de büyük kulüpler tarafindan yönelimin arttigini anlatan Çamlik Futbol Kulübü Baskani Senol Ünlü, “Bizde süreç devam ediyor. Biz de her zaman oyuncu transferleri çok yogun. Su anda ligler devam ediyor. Su an itibariyle disariya verdigimiz bir sürü oyuncu var. Sadece bu sene 3 futbolcu Fenerbahçe’ye, 2 Trabzonspor’a, 3 ya da 4 Besiktas’a oyuncu verdik. Bunlarin anlasmalari yapildi. Süreç bu sekilde devam ediyor. Tabii bunu nasil sagliyoruz. Hoca kalitemiz yüksek. Su anda yaz sezonu yeni giriyor. Biz kayitlarimizi 10 Mayis itibari ile kapattik. Su anda ögrenci alamiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA