Futbolculara Ödeme Yapamayan Denizlispor'a Ilk Darbeyi Doktor Vurdu

Tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’e düsen Denizlispor’un alacaklilarla basi dertte. Maddi kriz içindeki yesil-siyahli takimda eski yönetici, futbolcular ve personel ödeme yapilmayinca yasal isleme baslarken, ilk icra ise Doktor Ahmet Edremit’ten geldi. Ancak haciz memurlari, kulübün üzerine kayitli para edecek bir sey bulamayinca çay içip geri dönmek zorunda kaldilar.

Spor Toto 1. Lig’de yasadigi maddi darbogaz ve transfer yasagi nedeniyle TFF 2. Lig’e düsen Denizlispor’un basi alacaklilarla derde girdi. Yesil-siyahli kulüpten alacakli olan eski yöneticiler, futbolcular, saglik ekibi ve personel ödeme yapilmayinca, yasal yollardan alacaklarini tahsil islemi için dügmeye basmislardi. Ilk icra takibi, kulüp doktoru Ahmet Edremit’ten geldi.

Baskan Ali Çetin döneminde Süper Lig’e çikildigi dönemde taahhüt edilen sampiyonluk primi olan 300 bin TL ve diger alacaklari ödenmeyen Doktor Ahmet Edremit, avukati araciligiyla haciz islemi baslatti.

Haciz memurlari bir sey bulamadi

Takimda bu sezon da görev yapan Edremit’in icra takibi baslatmasi yönetimde sok etkisi olusturdu. Uzun yillardir kulüpte çalisan Ahmet Edremit’in avukati araciligiyla Denizlispor Kulübü’ne gelen haciz memurlari, kulübün üzerine kayitli para edecek bir sey bulamayinca çay içip geri dönmek zorunda kaldilar. Onlarca futbolcunun alacaklari için TFF’ye basvurdugu Denizlispor’un, önümüzdeki günlerde de icra tehdidi ile karsi karsiya kalmasi muhtemel gözüküyor.

Mustafa Yumlu’ya borç 5 milyon TL

Denizlispor’un, Süper Lig kadrosunda yer alan futbolculardan Mustafa Yumlu’ya iki yildir ödenmeyen borç da iyice kabardi. Eski kaptana olan borcun faizleriyle birlikte 5 milyon TL’ye ulastigi gelen bilgiler arasinda.

Yönetim eski kaptanina olan borcu eritmek için kaynak arayisini sürdürürken, diger futbolcu alacaklari da kulübün üstünde büyük bir kambur olusturuyor 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarinda 57 maçta Denizlispor formasi giyen Yumlu, 3 gol kaydetmisti.

Kaynak: İHA