Atiba Hutchinson Açiklamasi 'Bu Kulüp Bana Her Zaman Dünyanin En Iyi Futbolcusu Gibi Hissettirdi'

Besiktas formasiyla yesil sahalara veda eden Atiba Hutchinson, "Bu kulüp bana her zaman dünyanin en iyi futbolcusu gibi hissettirdi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda Besiktas, Konyaspor 3-3 berabere kaldi. Siyah-beyazli takimla son kez Vodafone Park’ta taraftarin önüne çikan Atiba Hutchinson, maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Herkese tesekkür ettigini söyleyerek sözlerine baslayan 40 yasindaki oyuncu, “Bu güzel ülkede herkese minnettarim. Burasi benim evim. Burada harika hatiralarim ve anilarim var. Ailem burada genisledi. Burada çocuklarim oldu. Burada geçirdigim yillarda çok güzel anlar yasadim. Sizler de bana ve aileme her zaman iyi davrandiniz tesekkür ederim. Burada Besiktas formasi ile 10 yil geçti ve artik sonuna geldik. Futbolu birakmak istedigim yerde, Besiktas’ta birakiyorum. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum” diye konustu.

.

“Biraz dinlenmek istiyorum”

Hep daha iyisi için çalistigini dile getiren Atiba Hutchinson, “Ben hep elimden geldigince profesyonel olmaya çalistim. Rakiplerime karsi da hep saygili olmak için özen gösterdim. Sahada hep en iyisini vermeye çalistim. Daha iyisini yapabilmek için hep daha fazla çalistim. Gelecekte ne olacagini tam olarak bilmiyorum. Biraz ailem ve yakinlarim ile zaman geçirmek istiyorum. Onlara vakit ayirmak istiyorum. Dinlenmek istiyorum. Biraz kendime zaman ayiracagim. Senol Hoca ile de görüstüm. Su an için antrenör olarak yeterli gereklilige sahip oldugumu düsünmüyorum. Simdi biraz seyahat etmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

“Besiktas taraftari hep itici güç oldu”

Takimda oldugu sürece Besiktas taraftarinin destegini hep hissettigini söyleyen Atiba, “Besiktas taraftarina tesekkür ediyorum. Taraftar her zaman benim için itici güç olmustur. Stadyumumuz dünyanin en güzel stadyumlarindan bir tanesi. Burada geçirdigim 10 sezonun iyi geçmesinde taraftarimizin etkisi çok büyük. Onlara minnettarim” açiklamalarinda bulundu.

Son kez stadyuma gelmesi ve soyunma odasinda vakit geçirdigi hatirlatilmasi üzerine konusan deneyimli oyuncu, sözlerini söyle tamamladi:

“Yasadigim her sey çok duygusaldi. Bu sabah kalkip buraya gelene kadar harcadigim vakit son kez yaptigim bir seydi. Buraya gelip soyunma odasina son kez girdigimde yasadiklarimi, hissettiklerimi bir daha yasayamayacagimi biliyordum. Bu kulüp bana her zaman dünyanin en iyi futbolcusu gibi hissettirdi. Bunun için minnettarim.

Kaynak: İHA