Alaplili Taraftarlar Yeni Tribün Istiyor

Bin kisilik kapasitesi olan Alapli Sehir stadyumunda oynanan iç saha maçlarina Alaplili futbolseverler yogun ilgi gösteriyor. 2023-2024 yeni Bal Ligi Grupta yer alacak olan Alapli Belediyespor’u tribüne desteklemeye gelen taraftarlar artik stadyumda eksik olan projelerin hayata geçirilmesini istiyorlar.

Bal Lig’de mücadele edecek olan Alapli Belediye spor taraftarlari saha disinda yüksek yerlerde maç seyretmek zorunda kaldiklarini, çerde oynayacagi maçlar için ‘tribün’ sorununa çözüm bulunmasini istiyor. Zonguldak’in Alapli Belediye spor yönetimi, ve spor taraftarlardan gelen talep dogrultusunda bir an önce stat çevresinde düzenleme yapilmasini istediler. Alapli futbolseverler; "45 bin insanin yasadigi Alapli bölgesinde böyle bir stat bölgemize yakismiyor. Galip gelmek çok önemli ve çok güzel bir sey. Alapli Belediye spor taraftarlari 1000 kisilik stadyuma artik sigmiyor. Fotograflarda maçi kimi zaman disarida araçlarin üstünde kimi zamanda yol üzerinde izledigini görmüssünüzdür. Bu konuda siyasilere is düsüyor .Alapli’ya bin kisilik statta yetmeyecek" seklinde konustu.

Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin ise, Alapli Sehir Stadi Bölgesel Amatör Lig müsabakalari için yeterli donanimda olmamakla birlikte yapisal bir takim eksiklikleri de bulundugunu ifade etti.

Misafir takim taraftarlari ve ev sahibi takim taraftarlarinin güvenli ve bir düzen içerisinde maçlari takip etmesinin saglayacak tribünlerin bulunmamasi yönünde Ilçe Spor Müdürlügüne talepte bulunuldugu ögrenildi.

Kaynak: İHA