22 Ilden Gelen 245 Sporcu Bolu'da Birincilik Için Yarisacak

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen Yüzme Yildizlar Türkiye Birinciligi Müsabakalari, Bolu’da düzenlenen açilis seremonisiyle basladi.

Karaçayir Yüzme Merkezinde gerçeklestirilen müsabakalara 22 il, 24 takim 245 sporcu ve antrenörler katildi.

Yüzme sporunda yeteneklerini sergilemek isteyen gençler, bu önemli müsabakalarda birincilik için Bolu Olimpik Yüzme Havuzu’nda mücadele edecekler. Açilis seremonisi, renkli gösteriler ve müzikler esliginde gerçeklestirildi.

Sporcularin heyecanini artiran coskulu atmosferde resmi açilis gerçeklestirildi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Emrullah Güler, gençlerin spora olan ilgisinin ve basarilarinin ülke genelinde gurur kaynagi oldugunu vurguladi. Sporun gençlerin yasamlarinda önemli bir rol oynadigini ifade eden Güler, gençleri spora tesvik etmeye devam edeceklerini söyledi.



Açilis konusmasiyla birlikte yüzme müsabakalari resmi olarak baslamis oldu. Genç sporcular, yeteneklerini sergilemek ve rakipleriyle mücadele etmek için suya atladi. Yüzme Yildizlar Türkiye Birinciligi Müsabakalari, birbirinden heyecanli yarismalarla dolu bir programla devam edecek. Sporcular, farkli yas kategorilerinde birincilik için kiyasiya mücadele edecek.

Kaynak: İHA