Yunusemreli Tekvandocular Üst Kusaga Terfi Etti

Yunusemre Belediyespor’un düzenledigi tekvando kusak sinavi, büyük cosku ve heyecana sahne oldu.

Yunusemre Belediyespor’un tekvandoculari, düzenlenen kusak sinaviyla bir üst kusaga terfi etti. Yunus Emre Anadolu Imam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda organize edilen kusak sinavinda Akgedik subesinden 41, Muradiye ve Güzelyurt subelerinden 30 olmak üzere toplamda 71 sporcu ter döktü. Sinav komisyonlugunu antrenörler Serap Aydeniz, Zekai Demir ve Eren Serifler yapti.

Yogun katilimin oldugu sinava sporcu velileri büyük ilgi gösterdi. Sinavi Yunusemre Belediyespor Kulüp Baskani Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Genel Koordinatör Güliz Onater ve AK Parti Akgedik Mahalle Temsilcisi Suat Çakir da izledi. Törende konusan Kulüp Baskani Arif Alkan, son Dünya Sampiyonasi’nda sampiyon olan tekvando milli takiminin basarilariyla gurur duyduklarinin altini çizerek, gelecegin Merve Dinçelleri ve Hakan Reçberlerini yetistireceklerini kaydetti.

Alkan, "Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi, sporun her bransina büyük destekler veriyor. Bu kiymetli desteklerle tekvando bransinda basarilar elde ettik. Ayni zamanda da topluma faydali bireyler yetistirdik. Insallah bu gençlerimiz içinden yeni Merve Dinçeller, yeni Hakan Reçberler çikacak. Sporcularimizla gurur duyuyoruz" dedi.

Sözlerinin sonunda çocuklarin gösterdigi özverinin spor ve egitim basarisina ortak katki saglayacagina da dikkat çeken Alkan, tüm sporcu velilerine gösterdikleri ilgi ve fedakarliktan ötürü tesekkür etti.

Kaynak: İHA