Riza Çalimbay'dan Ayrilik Sinyali Açiklamasi 'Yarin Açiklayacagim'

Kayserispor ile sahasinda 1-1 berabere kalan DG Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay maçin ardindan konustu. Sivasspor’daki gelecegi hakkinda yöneltilen soruya Çalimbay, “Yarin ben toplanti yapacagim. Istediginiz her seyi de sorabilirsiniz. Yarin açiklayacagim" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda Kayserispor’u konuk eden ve sahadan 1 puanla ayrilan Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Çalimbay, “Bundan önce oynadigimiz Konya maçi bizim için daha önemliydi. Bu maçta da kazanmak istiyorduk. Iki takimda kazanmak için oynadi. Iki takimda defans yapmadi. Güzel bir lig maçi oldu. Arkadaslar gerçekten maçin basindan sonuna kadar iddiamiz olmasa da güzel mücadele ettiler. Bu sezon benim için çok zor bir geçen sezon oldu ama atlattik” dedi.



“Ilk defa duyacaginiz seyler olacak”

Bir basin mensubunun “Sivasspor’da devam etmeyi düsünüyor musunuz?” sorusuna Çalimbay, “Yarin ben toplanti yapacagim. Istediginiz her seyi de sorabilirsiniz. Yarin açiklayacagim, her seyi de bana sorabilirsiniz. Yarin her sey olabilir ona göre açiklama yapacagim. Ilk defa duyacaginiz seyler olacak” cevabini verdi.

Kaynak: İHA