Nenad Bjelica Açiklamasi 'Son Toplarda Rakibimiz Bizden Daha Iyi Bitiricilik Gösterdi'

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Basaksehir maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Son toplarda rakibimiz bizden daha iyi bitiricilik gösterdi. Basaksehir buldugu firsatlari degerlendirdi. Biz de bulsaydik maçi berabere yada kazanarak bitirebilirdik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasinda Trabzonspor deplasmanda karsi karsiya geldigi Medipol Basaksehir’e 3-1 yenildi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, "Basaksehir’i aldigi galibiyetten dolayi tebrik ederim. Kendi takimimi da gösterdigi iyi mücadeleden ve oyundan dolayi kutluyorum. 13 eksikle buraya gelmistik. Rakibimiz 3. golü attigin son anlara kadar iki tarafa da açik bir maçti. Belki berabere belki kazanma sansimiz da vardi. Son toplarda rakibimiz bizden daha iyi bitiricilik gösterdi. Maçin genelinde takimim iyi organize oldugunu, iyi enerji, iyi bir oyun gösterdik. 4 tane oyuncumuz, Süper Lig’de ilk defa maça çiktilar. Basaksehir buldugu firsatlari degerlendirdi. Biz de bulsaydik maçi berabere yada kazanarak bitirebilirdik" diye konustu.

Gelecek sezonki hedefler hakkinda konusan Bjelica, "Önümüzdeki yilla ilgili olarak, taraftarimiza mücadele sözünü verebilirim, iyi futbolun, her maçi kazanmak için çikacak takimin sözünü verebilirim. Biz kazandigimiz son 3 maçi baktigimizda neler yapabilecegimizi, daha da üstüne koyarak daha da basarili olabilecegimizi gösterdik. Bugün genç futbolcularimiz oynama firsati buldu. Iyi de degerlendirdiler. Kulübün geleceginin iyiye gittigini söyleyebilirim. Önümüzdeki yilla ilgili olarak, bu takimdan söz edileceginin sözünü verebilirim" seklinde konustu.



"Takimin ihtiyaçlarini gördük"

Gelinen süreçte Süper Ligi, takimlari tanima firsati buldugunu ifade eden Hirvat çalistirici, "Takimin ihtiyaçlarini gördük. Neler yapmamiz gerektigini gördük. Haziran ayinda gelmis olsaydik, bunlari yapma firsati bulamayacaktik. Bizim adimiza önemli bir firsat oldu. Geldigimiz andan itibaren oyuncularimiza nasil çalistigimizi, onlardan neler istedigimizi söyledik. Oyuncularim defansta ve ofansta neler bekledigimi daha iyi biliyorlar" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA