MKE Ankaragücü Sezonun Son Antrenmanini Gerçeklestirdi

Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda Adana Demirspor ile karsilasacak olan MKE Ankaragücü sezonun son antrenmanini gerçeklestirdi.

MKE Ankaragücü, Süper Lig’in 2022-2023 sezonunun son haftasinda Adana Demirspor ile oynayacak ve ligi tamamlayacak. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ligin son antrenmani öncesinde takim ve bulunduklari konum hakkinda degerlendirmelerde bulundu. Kafkas yaptigi açiklamada, “Ben geldigimden beri en büyük destegi veren büyük Ankaragücü taraftarina ayrica tesekkür etmek istiyorum. Daha iyisi olabilirdi, bunun için çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Zor bir sezon geçirdiklerini aktaran Kafkas, "Takim yaklasik 11 ay düsme hattindaydi. Son hafta Kayseri deplasmaninda galibiyeti alarak lige tutunduk. Ziraat Türkiye Kupasi’nda final oynamak istiyorduk. Avcumuzda olan basariyi maalesef kaçirdik. Bir takimda gerçeklerden bahsetmek gerekir. Geçen sene bir takim kuruldu ve sampiyon oldu. Bu sene de öyle ya da böyle bir takim vardi elimizde. Kümede kalmayi basardik. Ankaragücü bundan daha iyisini hak ediyor. Basta baskanimiz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür etmek istiyorum. Ben geldigimden beri en büyük destegi veren büyük Ankaragücü taraftarina ayrica tesekkür etmek istiyorum. Daha iyisi olabilirdi, bunun için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ankaragücü’nün bu durumlarda olmamasi için elimizden geleni yapacagiz. Burasi çok büyük bir camia. Iyi bir takim olusturabilmek için elimizden geleni yapacagiz. Biz bu tribünlerden çiktik. Ben bu takimin sadece antrenörü degil ayni zamanda taraftariyim. Benim bu piyasada temiz bir adim var. ben bunu tek basina yapmadim. Bu takimi biz bir yere getirdik. Sezonu da yarin ki son maçimizla birlikte bitirecegiz. Yerli oyuncularla ilgili büyük bir portföyüm var. Transfer süreci zorlu bir süreç. Önemli olan Ankaragücü’nün basarisi, birlikteligi ve büyüklügüdür. Su an takimda kiralik olarak oynayan oyunculardan devam etmek istedigimiz oyuncular var, ayrilacaklar var. Kitsiou, Ali Sowe ve Hanousek için ayri bir parantez açmak istiyorum. Onlar bu kulübün hem karakterleriyle hem de oyunculuklariyla bu süreçte takima büyük katki sagladilar. Ben onlarla devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA