Mecnun Otyakmaz'dan Adaylik Açiklamasi Açiklamasi 'Açiklama Yapacagiz'

DG Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, Kayserispor maçinin ardindan, Sivasspor Olagan Genel Kurulu ile ilgili yöneltilen soruya yanit verdi. Otyakmaz, “Genis açiklamayi önümüzdeki günlerde yapacagiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda Sivasspor sahasinda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldi. Sivasspor’da kulüp baskani Mecnun Otyakmaz, karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda gazetecilerin sorularini yanitladi. Otyakmaz, “Kayserispor ile yillara dayanan bir dostlugumuz var ve birbirimizi simdiye kadar hiç incitmedik. Bugünde güzel bir karsilasma oldu, ligin son haftasi olmasina ragmen iki takimda gençlere firsat vermekle birlikte maçi kazanmak için de gerekli mücadeleyi gösterdi. Dost ve kardesçe bitti. Bu sezon için herkese geçmis olsun. Bu sezon gerçekten inisli çikisli bir sezon oldu, bu bizim için de Türk futbolu için de öyleydi. Dünya Kupasi ve sonrasinda maalesef deprem. Zaten bay geçtigimiz haftalar vardi, iki depremzede takimimizin vesilesiyle lige ara verildi.

Depremde de 1 ay ara verildi.

Dolayisiyla inisli çikisli bir sezon oldu. Hepimiz için zor sezondu, hepimize geçmis olsun. Bundan sonra da dostlugumuz artarak devam edecek” dedi.

Bir gazetecinin “Genel kurulda aday olacak misiniz?” seklindeki sorusuna Otyakmaz, “Genis açiklamayi önümüzdeki günlerde yapacagiz” yanitini verdi.

Kaynak: İHA