Emre Belözoglu Açiklamasi 'Sezonu Kupa Ile Kapatmak Istiyoruz'

Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Fenerbahçe ile oynayacaklari Ziraat Türkiye Kupasi maçiyla ilgili yaptigi açiklamada, "Sezonu hazirana tasidik. Insallah haziranin 11’inde kupa ile sezonu kapatmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasinda Medipol Basaksehir evinde karsilastigi Trabzonspor’u 3-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, "Sezonun ligde son maçini oynadik. Geçen sene ligi 65 puanla bitirdik. Geldigimizde 59 puan topladik. Bu sene 62 puanla bitirdik. Ortalama olarak bence kötü degil, lig adina degerlendirme yaptigimizda. Bizim için sezonun geneline baktigimizda 10 puan daha toplayabilirdik. Futbolcu kardeslerimi tebrik ediyorum. Sezonu hazirana tasidik. Insallah haziranin 11’inde kupa ile sezonu kapatmak istiyoruz. Kolay bir sene olmadi. Dünya Kupasi arasi, deprem felaketinden dolayi kolay konsantre olamadigimiz süreçlerdi. Sezona iyi basladik, iyi bitirdik diye düsünüyorum. Avrupa kupalarinda ülkemizi iyi temsil ettik. Kupada da finale kaldik. Emegi geçen futbolcu kardeslerimi tebrik ederim" diye konustu.

Fenerbahçe ile oynayacaklari Ziraat Türkiye Kupasi finalinin sorulmasi üzerine Belözoglu, "Kulübümüzün bir gelenegi var. Kuruldugu günden beri yüzde 80-90 oraninda Avrupa kupalarina katildi.

Avrupa kupalarinda önemli isler yaptik. Belki kulüp kariyerinin en iyi sezonlarindan birini yasadi, Avrupa kupalarinda. Lig kupamiz var. Bizle beraber Türkiye Kupamiz da olsun istiyorum. Benim adima kolay maç olmayacak. Sahadaki oyuncularim adina kolay maç olmayacak. Avrupa kupalarina katilmak için vesile olmasini istiyorum. Bunu yapabilecek güçteyiz. Finaller her zaman zordur. Iyi motive olanin, iyi hazirlananin 1 adim oldugu maçlardir. En iyi sekilde hazirlanacagiz. Kupayi kazana taraf olan olmak istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA