Deniz Türüç Açiklamasi 'Kupayi Kazanmak Istiyoruz'

Medipol Basaksehir’in basarili futbolcusu Deniz Türüç, pazar günü Izmir’de oynanacak finalde Fenerbahçe’yi maglup ederek Türkiye Kupasi’ni kazanmak istediklerini söyledi.

Medipol Basaksehir, Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda sahasinda Trabzonspor’u 3-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Deniz Türüç, “Bizim için çok önemli bir maçti. Kazandigimiz için çok mutluyuz. Bir tek bu maç degil; Ankaragücü maçindan baslayan bir seri vardi kupa maçinda. Onlari elemek, Adana Demirspor’u deplasmanda yenmek ki bu sene çok güçlüler, taraftariyla birlikte çok güçlü kadrolari var. Aynisi Trabzonspor için de geçerli. Iyi bir takimi yendigimiz için mutluyuz. Ligi besinci bitirdik, kupada final oynuyoruz. Üç önemli kriter var bence; son 16’ya kaldigimiz Avrupa, ülkemize aldigimiz puanlar, kupa finali ve ilk beste bitirmemiz. Bizim adimiza zor, yipratan bir sezon oldu. Sonu daha gelmedi, ligde geldi ama finalimiz var. Ligde sonunu iyi getirdigimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandi.

“Deniz Türüç’ün, Deniz Türüç olmasinda en büyük katkilardan bir tanesi Fenerbahçe’dir”

Ziraat Türkiye Kupasi finalinde 11 Haziran Pazar günü Izmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynayacaklari Fenerbahçe maçinin hatirlatilmasi üzerine Türüç, “Fenerbahçe’yi seviyorum. Deniz Türüç’ün, Deniz Türüç olmasinda en büyük katkilardan bir tanesi Fenerbahçe’dir. Ama o sayfa kapandi. Finalde insallah kupayi kazanmak istiyoruz. Kazanmamiz lazim. Basaksehir her sene Avrupa için oynuyor. Bu sene de öyle bir sene olmasini diliyoruz. Kazanmaya gidecegiz” seklinde konustu.



“Heyecanliyiz, finalde insallah kazanacagiz”

Rakibin oyunundan çok kendi oyunlarinin daha önemli oldugunu belirten turuncu-lacivertli futbolcu, “Günümüzde oldugumuzda herkesi yenebilecegimizi gösterdik. Iyi bir oyun sergileyip, bu hafta kazandigimiz gibi, geçen hafta kazandigimiz gibi kupayi da kazanmak istiyoruz. Birçok oyuncu için ilk olacak. Heyecanliyiz, finalde insallah kazanacagiz” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA