Cahit Terzi Imzayi Atti, Göreve Basladi

Zonguldak Kömürspor ve Güzelorduspor’u sampiyon yapan basarili teknik direktörü Cahit Terzi, yeni takimina imzayi atarak görevine basladi.

Imza törenine, Kdz. Eregli Belediyespor’da 2. Baskan Halil Bozkus ve As Baskan Akin Kati ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Teknik Direktör Terzi de taraftarin beklentilerini karsilamak için Eregli’de oldugunu söyledi.

Kdz. Eregli Belediyespor, 2023-2024 Futbol Sezonu için Teknik Direktör Cahit Terzi ile anlasarak resmi sözlesmeyi imzaladi.

Teknik Direktör Cahit Terzi’yi, Kdz. Eregli Belediyespor’un basina getiren imzayi atan Baskan Baskani Halil Posbiyik, sunlari söyledi:

“Bugün Çok eskiden beri tanidigim, ismini bölgenin yakindan tanidigina inandigim Cahit Hoca, kendini ispatlamis bir insan. Zaman zaman yönetimlere tavsiye etmistim ama bugüne kismetmis. Kabul ettiler birkaç yerden teklif almasina ragmen. Kdz. Eregli Belediyespor’u tercih etti. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Yönetim kurulu arkadaslarimiz, hep beraber Cahit Terzi’nin Eregli Belediyespor’un basina gelmesinden son derece mutlu olduk. Allah onun ve futbolcularin yolunu açik etsin. Bu sene ideallerimiz çok büyük. Bu ideallerimizi ulasmamiz için Cahit Terzi’nin bize önder olacagina ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaslarimiz, hepimiz inaniyoruz. Hep beraber hayirli vesileleri hep beraber alacagiz. Hayirli ugurlu olsun.”

2023-2024 sezonunda Kdz. Eregli Belediyespor Teknik Direktörlügü için imza atan Cahit Terzi, taraftarin beklentilerini karsilamak için Eregli’ye geldigini belirterek; “Eregli büyük bir camia. Baskanimizla daha öne profesyonel ligde de 2 sene çalismistik. Eregli’yi çok iyi taniyorum. Buranin 3.lig degil, 1.lige kadar çikmasi gerektigini düsünüyorum. Çünkü; çok büyük sehir, çok büyük bir camia. Onun için bu sene profesyonel lige adimizi atacagiz. Bu konuda merak etmeyin Baskanim” dedi.

Imza töreni, hatira fotografiyla sona erdi.

Kaynak: İHA