Çagdas Atan Açiklamasi 'Basarinin Mimari Bu Sene Taraftar'

DG Sivasspor deplasmanindan 1-1 esitlikle ayrilan Kayserispor’da Teknik Direktör Çagdas Atan, maçin ardindan yaptigi açiklamada, “Asil basarinin mimari bu sene taraftar. Takimimiza sahip çikan taraftarimiza tesekkür ediyorum. Beni her maç desteklediler. Bugün de yogun bir destek verdiler. Seneye yine güzel bir Kayserispor izletmeyi istiyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda Sivasspor deplasmanindan 1-1 beraberlikle ayrilan Kayserispor’da Teknik Direktör Çagdas Atan, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulundu. Atan, “Kayserispor adina harika bir yolculukla geçen bir sene oldu. Içeride herkese tesekkür ettim. Sezon içinde büyük çalkantilar yasadik ama birbirimize tutunarak gemiyi sag salim karaya yanastirdik. Ligin finalini daha iyi yapabilirdik. Bizim hedefimiz 54 puandi. Çok rahat 54 puani yapabilirdik ama olmadi. Kayserispor güvenli bir sekilde ligi tamamladi. Bize destek olan herkese tesekkür ediyorum. Simdi baska hedefler ve baska planlar var. Transfer tahtamizin biran önce açilmasi lazim. Ona göre kampa aldigimiz oyuncularla gitmek istiyoruz. Asil basarinin mimari bu sene taraftar. Takimimiza sahip çikan taraftarimiza tesekkür ediyorum. Beni her maç desteklediler. Bugün de yogun bir destek verdiler. Seneye yine güzel bir Kayserispor izletmeyi istiyoruz. Maç sonu iki baskanin yaptigi ortak açiklama çok güzel. Mecnun Otyakmaz da her zaman çalismak isteyecegim baskanlardan bir tanesi. Sivasspor’a da gelecek sezon için basarilar diliyorum. Iki sehrin rekabeti olsun ama bunun önüne baska hiçbir sey geçmesin” dedi.



“Hiçbir zaman Kayserispor’u satmadim"

Bir gazetecinin, “Transfer yapilmazsa görevi birakacak misiniz?” seklindeki sorusuna Atan, “Bunu net söylemek istiyorum. Ben hiçbir zaman Kayserispor’u satmadim. Sezon sonunda transfer açilmazsa görevi birakacagimi söyledim. Benim düsüncem transfer tahtasinin biran önce açilmasi” yanitini verdi.

Kaynak: İHA