Ali Çamli Açiklamasi 'Sivasspor Ile Dostlugumuz Devam Edecek'

Kayserispor Kulübü Baskani Ali Çamli, DG Sivasspor maçinin yaptigi açiklamada, “Sonsuza denk bu kardeslik, dostluk devam edecek. Insallah önümüzdeki yil Sivassporumuza da Kayserisporumuza da yürekten basari diliyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda Kayserispor deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldi. Kayserispor’da kulüp baskani Ali Çamli, maçin ardindan stadyum çikisinda basin açiklamasi yapti. Çamli, “Ligin son maçinda kadim dostlugu uzun zamandir devam eden iki sehrin takimi karsi karsiya geldi. Dost ve kardesçe biten bir karsilasma oldu. Gelen herkese tesekkür ediyoruz. Önümüzdeki yilin artik planlamalari yapilmaya baslandi. Ligin basindaki veya ortasindaki heyecan kalmamis ama buna ragmen her iki takimda iyi maç çikardi. Saha içerisinde ne hakemi zorlayici, ne de sporcularin birbirini zorlayici bir hareketinin olmadi. Sporda görmek istedigimiz tablo bu. Hele hele Sivasspor ve Kayserispor maçlarinda görmek istedigimiz, arzu ettigimiz görüntü bu. Sonsuza denk bu kardeslik, dostluk devam edecek. Insallah önümüzdeki yil Sivassporumuza da Kayserisporumuza da yürekten basari diliyorum” dedi.



“Destek lazim”

Kendilerine destek verilmesi gerektigine vurgu yapan Çamli, “Sahaya çikartmak, oynatmak hepsi birbirinden zor isler. Ekonomisi çok agirlasti, onun için sehirlerin takimlarina ve takima yöneten yönetim kurullarina destek olmasi lazim, bu çok degerli. Tek basina ne Mecnun baskan, ne de Ali Çamli götürebilir. Bunu bütün sehirler sahiplenip tasiyacaklar. Insallah Sivas’in da Kayseri’nin de bu konuda duyarli oldugunu biliyoruz. Önümüzdeki yilin planlamasini da hem Mecnun baskana, hem bana sehrimizin destek olacagini ümit ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Mensah ile Gavranovic kesin gitti”

Bir basin mensubunun “Takimdan ayrilacak oyuncularla ilgili neler söylemek istersiniz?” seklindeki sorusuna Çamli, “Mensah ile sözlesmemiz sona erdi. Gavranovic ile sona erdi, Majit ile görüsmelerimiz devam ediyor. Emrah Bassan ile görüsmemiz devam ediyor. Baska da süresi dolan sporcumuz yok. Mensah ile Gavranoviç kesin gitti, Attamah ve Emrah ile görüsmelerimiz devam ediyor” yanitini verdi.

Kaynak: İHA