Türkiye Offroad Sampiyonasinda Sporcular Kizilcahamam'da Kozlarini Paylasti

Türkiye Offroad Sampiyonasi, Kizilcahamam Off Road Park etabinda 40 sporcu kozlarini paylasti.

Türkiye Offroad Sampiyonasi’nin ilk ayagi Ankara Doga Sporlari ve Offroad Spor Kulübü (ANDOFF) tarafindan, Ankara’nin Kizilcahamam ilçesinde Offroad parkta gerçeklestirildi.

3 Haziran’da depremde hayatini kaybeden yarisçi Servet Tanriverdi orman etabi gerçeklestirilirken yaris görsel sölen olusturan seyirci etabiyla sona erdi.

Organizasyon, 20 araç ve 40 sporcu sporseverlerin önünde su geçisleri, C dönüsleri, tahta kütük üstünden geçisler ile kiyasiya mücadele verdi.

Toplamda 7 ayaktan olusan Türkiye Offroad Sampiyonasi’nin ilk ayagini Kizilcahamam’da sorunsuz sekilde gerçeklestirdiklerini belirten ANDOFF yönetim kurulu üyesi Cafer Sarialtin, “Dün depremde kaybetmis oldugumuz yarisçi için kostugumuz Servet Tanriverdi orman etabini gerçeklestirdik. Toplam 20 aracimiz 40 sporcumuz pistte bulunuyor, bunlarin her biri Türkiye’nin farkli illerinden geliyor. Sporcular yarisirken gördügünüz gibi su geçisi, c dönüsler, tahta kütük geçitlerimiz gibi farkli farkli görsel etaplar var. Görsellik daha güzel olsun, hafta sonu Ankaralilara farkli görsellikler yasatalim dedik” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA