Turgutluspor'da Sportif Direktörlüge Erarslan Getirildi

Spor Toto 3. Lig takimlarindan Turgutluspor’da sportif direktörlük görevine Sadullah Erarslan getirildi.

Turgutluspor Kulübü’nün sportif direktörlügü görevine, altyapidan çikan ve yillarca Turgutluspor formasi giyip kaptanligini yapan Sadullah Erarslan getirildi.

Bugün Kulüp Baskani Gökhan Akin ve töneticiler ile bir araya gelen Sadullah Erarslan, resmi olarak göreve basladi.

Sadullah Erarslan’in sportif direktör olarak göreve getirilmesi hakkinda kisa bir açiklama yapan Kulüp Baskani Gökhan Akin, “Turgutluspor altyapisindan çikan ve yillarca formamizi giyip kaptanligimizi yapan Sadullah Erarslan’in yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptigimiz toplanti sonrasi sportif direktörümüz olmasi konusunda karar verdik. Kendisine çok güveniyoruz. Basarili olacagina ve kulübümüze deger katacagina inancim tam. Eski kaptanimiz, yeni sportif direktörümüz Sadullah Erarslan’a yeni görevinde basarilar dilerim” dedi.

Sportif Direktör Sadullah Erarslan ise, “Altyapisindan çiktigim, yillarca formasini terletip kaptanligini yapma serefine nail oldugum kulübüme, yuvama sportif direktör olarak geri dönmek benim için büyük bir onur ve gurur. Bana bu görevi layik gören kulüp baskanimiz Gökhan Akin ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz tesekkür ediyorum. Bana olan inanci ve güveni bosa çikarmamak için var gücümle çalisacagim. Tek hedefim bu kulübün layik oldugu yere gelmesi. Bunun için de yapilmasi gereken ne varsa yapacagim. Tekrardan beni bu göreve layik gören herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA