Su Jeti Ve Flyboard Sampiyonasi Nefesleri Kesti

Büyüksehir’in ev sahipliginde, Türkiye Motosiklet Federasyonu is birliginde Kocaeli’de ilk defa düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Sampiyonasi nefesleri kesti.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Sampiyonasi’nin 1. ayak yarislari Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde Türkiye Motosiklet Federasyonu is birliginde gerçeklestirildi.

Kocaeli’de ilk defa organize edilen yarislari çok sayida vatandas ilgiyle izledi. Özellikle flyboard mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Bu sinifta 3 dakika içerisinde yeteneklerini sergileyen sporcular, bu sürenin bitiminin ardindan izleyenler için ayrica 2 dakikalik gösteri yapti. Su jetinde oldugu gibi flyboard mücadelesinde de sporcular bol bol alkis aldi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi Spor Sube Müdürlügü tarafindan organize edilen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Sampiyonasinda özellikle sporcularin aksiyon dolu mücadeleleri vatandaslar tarafindan alkislarla takip edildi. Yarislar; open, pro1 stock (0-179 beygir), pro2 stock (180 beygir ve üstü), kadinlar kupasi, gençler, flyboaard ve drag siniflarinda gerçeklestirildi.

44 sporcunun 7 kategoride mücadele ettigi sampiyonanin 1. ayak yarislari nefes kesen Flyboard ve jet ski gösterileri, Kocaelililerin büyük begenisini kazandi.

Sampiyonada Stock Pro1 kategorisinde Serdar Ata birinci, Furkan Yilmaz ikinci, Enes Dogukan Akgün üçüncü oldu. Stock Pro2 kategorisinde ise Derin Sagun birinci, Tayfun Borazan ikinci, Ilyas Sahin üçüncülügü elde etti. Open kategorisinde Ugur Piro birinci, Kahraman Aktas ikinci, Kaan Sanver oldu. Drag kategorisinde de Hakan Akgün birinci, Kaan Sanver ikinci, Nihat Baldemir üçüncülüge ulasti. Flyboard da ise Kahraman Aktas birinci, Dogukan Çelik ikinci, Ugur Piro üçüncü oldu. Kadinlar kategorisinde de Mine Demirbasa, birinci, Ekatarina Borazan ikinci, Selçin Ata üçüncü oldu. Gençler sinifinda da birinci Demir Ata, ikinci de Mert Bozdag siralamasi olustu. Sampiyonada dereceye giren sporculara ödülleri ve kupalari düzenlenen törenle verildi.

Kaynak: İHA