Sampiyon Mavi Siyahlar FK Kupasini Aldi

Denizli 2. Amatör Ligi’nin son haftasinda Yenicekentspor’u 4-1 maglup eden Mavi Siyahlar, topladigi 26 puanla sampiyon oldu.

Denizli 2. Amatör Ligi’nin son haftasinda evinde Yenicekentspor’u 4-1 maglup eden Mavi Siyahlar FK grubunu 26 puanla tamamladi ve sampiyon oldu. Lige sampiyonluk parolasi ile baslayan Mavi Siyahlilar, saganak yagmur altinda oynanan karsilasmada ilk yarisini 1-0 önde tamamladigi müsabakada ikinci yarida attigi gollerle farka gitti ve rakibini 4-1 maglup ederek, 2023-2024 sezonunda Denizli 1. Amatör Kümede mücadele etmeyi hak kazandi. Maç sonunda sampiyonluk kupasini Denizli Futbol Il Temsilcisi Levend Sarioglu’nun elinden alan mavi-siyahlilar, sevinçlerini kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlari ile paylastilar.

“Kazanmaktan baska çaremiz yoktu”

Sezonu ve sampiyonlugu degerlendiren Teknik Sorumlu Muhsin Kayan, lige sampiyonluk parolasi ile basladiklarina dikkat çekerek, “Çok zorlu bir grupta inanilmaz bir mücadele verdik. Bu gün son gündü. Puanlarimiz bir birine çok yakindi. Kazanmaktan baska çaremiz yoktu. Çok kritik bir maça çiktik. Oyuncularim çok özverili bir sekilde 4-1 gibi net bir sonuçla maçtan galip geldiler. Hepsinin alnindan öpüyorum. Hepsini kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Sampiyonlugu hak ettiler. Hepsinin ayagina yüregine saglik” dedi.

Kaynak: İHA