Manisa'da Yapilan Okul Sporlari Tenis Türkiye Sampiyonasi Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Manisa’nin Demirci ilçesinde düzenlenen Okul Sporlari Gençler Tenis Türkiye Birinciligi müsabakalari sona erdi.

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ev sahipliginde Demirci ilçesinde 18 ilden 70 kiz, 85 erkek sporcunun katiliyor 4 kapali, 2 açik 6 kortta gerçeklestirilen Okul Sporlari Gençler Tenis Türkiye Birinciligi müsabakalari tamamlandi. 6 gün süren ve birbirinden çekismeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldi. Dereceye giren sporculara madalya ve kupalari Demirci Kaymakami Adem Kaya, Demirci Belediye Baskani Selami Selçuk, Demirci Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Bilal Yilmaz ve Demirci Halk Egitimi Merkezi Müdürü Ismail Çetinkaya tarafindan verildi.

Demirci Kaymakami Adem Kaya, modern tesislerde gerçeklesen organizasyonun ilçeye çok yakistigini belirterek, gençleri agirlamaktan memnuniyet duyduklarini söyledi.



Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk de organizasyonda emegi geçenlere tesekkür ederek turnuvaya katilan ve dereceye giren tüm sporculari tebrik etti.

Kaynak: İHA