Floor Curling Gençler Türkiye Sampiyonasi Karaman'da Basladi

Karaman’da Okul Sporlari Floor Curling Gençler Türkiye Sampiyonasi basladi.

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün ev sahipliginde düzenlenen ve Yunus Emre Spor Salonu’nda 3 gün sürecek Okul Sporlari Floor Curling Gençler Türkiye Sampiyonasina 27 ilden 42 takim ve toplam 112 sporcu katildi.

Karaman Vali Vekili Oguz Senlik, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, Spor Sube Müdürü Ufuk Aktas, sporcular ve vatandaslarin katildigi açilis töreni, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Törende konusan Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, "Türk Dili’nin Baskenti, hosgörü sehri Karaman’imizin ev sahipliginde düzenlenen Okul Sporlari Floor Curling Gençler Türkiye Sampiyonasi’nda 27 ilden 42 okul takimimiz ve toplam 112 sporcumuz 3 gün boyunca Türkiye Sampiyonlugu için mücadele edecek. Ilk gününden son gününe kadar heyecan dolu yarismalara sahne olacak sampiyonada tüm sporcu, antrenör ve hakemlerimize basarilar diliyor, sampiyonanin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Vali Vekili Oguz Senlik’in açilis atisiyla baslayan sampiyona, genç kizlar müsabakalari ile devam etti.

Kaynak: İHA