'Umut Turnuvasi' Sampiyonu Adana Demirspor Oldu

Çukurova Belediyesi tarafindan depremden etkilenen çocuklar için düzenlenen “Sporun Gülen Yüzü Umut Turnuvasinda” sampiyon Adana Demirspor U11 Takimi oldu.

18 takimin katildigi, toplamda 80 maçin oynandigi bir buçuk ay süren turnuvanin kapanis töreni Gündüz Tekin Onay Tesisleri’nde yapildi. Törenden önce yapilan final maçinda Adanaspor U11 Takimi’ni 4-0 yenen Adana Demirspor U11 Takimi sampiyon oldu. Turnuvada Kuzey Atlasspor üçüncü, Bayindirlik Yapispor da üçüncü oldu.

Törende konusan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, turnuvada kaybedenen olmadigini her takimi sampiyon olarak gördügünü söyledi.

Baskan Soner Çetin, "18 takimin katildigi turnuvada 80 maç yapildi ve bir buçuk ay süren bir turnuva gerçeklesti. Her zaman söyledigi gibi kaybeden takim olmayacak her takim kazanacak demistim. Dereceye giren tüm takimlari kutluyorum. Kupayi alan Adana Demirspor U11 Takimini kutluyorum nice basarilara imza atacaklarina inaniyorum. Ikinci olan Adanaspor U11 Takimi oyuncularini da gözlerinden öpüyorum" dedi.

Çocuklara spora devam etmelerini ögütleyen Çetin, "Sporla ugrasan çocuklar basarili olur, kötü aliskanliklardan uzak durur. Büyük Önder Atatürk’ün dedigi gibi zeki, çevik ve ahlakli olur" seklinde konustu.

Konusmalarindan ardindan dereceye giren takimlara kupalari verildi.

Törene TFF Bölge Müdürü Arif Oflaz, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Adana Sube Baskani Kerim Hosfikirer, Adana Gençlik Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Ahmet Bozan da katildi.

Kaynak: İHA