Taekwondo Sampiyonasina Alapli Damgasi

Zonguldak’in Alapli Ilkögretim ögrencileri Okullar Arasi Taekwondo turnuvasinda 3 Zonguldak birinciligi elde etti.

Zonguldak’ta yapilan minikler arasi müsabakalarinda Kilimli Site Spor Salonu’nda Alapli taekwondocular okullar arasi il birinciligi için kiyasiya mücadele etti. Oldukça heyecanli ve çekismeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari düzenlenen törenle verildi.

Grup müsabakalarinda Eylül Karahan minik bayanlar 27 kg’da 1.oldu. Alapli Ahmet Zeki Ilkögretim Okulu ögrencisi Bekir Öztürk Gün, minik erkekler 33 kg’da 2.ci. Alapli Merkez Ilkögretim Okulu ögrencisi Zeynep Sema Akman minik bayanlar 33 kg’da üçüncü oldu.

Ayrica Türkiye Gençler Taekwondo sampiyonasi seçmelerine katilan Alapli Gençlik Spor kulübü sporcusu Azra Zehra Durmaz Genç bayanlar 42 Kg da 1.ci. Alapli Aktif ve Gençlik Spor kulübü sporcusu Umut Koçdemir Genç erkekler 78 Kg 1.ci oldular. Müsabakalarda dereceye giren sporcular 17-22 Haziran’da Karaman’da yapilacak olan Türkiye Taekwondo sampiyonasina Zonguldak’i temsil edecekler.

Alapli Gençlik Hizmetler ve spor Ilçe Müdürü Zafer Can tekvando takimini ve teknik heyeti basarilarindan dolayi kutladi.

Kaynak: İHA