Sampiyon Galatasaray Kupasini Aldi

Spor Toto Süper Lig sampiyonu Galatasaray, Nef Stadyumu’nda düzenlenen törenle kupasini aldi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda evinde Fenerbahçe ile oynadigi maçin ardindan sampiyonluk kutlamasi gerçeklestirdi. Derbinin sona ermesinin ardindan sahanin ortasinda platform kurulurken, bu arada futbolcular ile teknik ekibin hazirlanmasi beklendi. Sari-kirmizililarin 2022-2023 sezonunda kaydettigi goller de barkovizyondan verildi.

Tribünlerde isik ve havai fisek gösterileri yapilirken, dogu tribününe asilan perde de Galatasaray’in simgesi olan ’Aslan’ gösterildi. Sarkici Kenan Dogulu da taraftarlara konser verdi.

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Ikinci Baskan Metin Öztürk, Baskan Yardimcilari Niyazi Yelkencioglu ile Cemal Özgörkey ve Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur tek tek sahneye çikarak, taraftarlari selamladi.

Okan Buruk ailesiyle çikti

Galatasaray ile ilk sezonunda sampiyonlugu ulasan Teknik Direktör Okan Buruk, kutlamalara esi Nihan Buruk ve oglu Ali Yigit ile çikti. Buruk madalyasini aldiktan sonra oglu Ali Yigit’e verdi.

Mauro Icardi’den ’Askin Olayim’ performansi

Futbolcular seçtikleri sarkilarla sahneye çikti. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, kendisiyle özdeslesen ’Askin Olayim’ sarkisi ile alana giris yapti. Sarkici Simge Sagin ile birlikte çikan Icardi, sarkiyi da beraber söyledi.

Taraftarlar da yildiz futbolcuya eslik etti. Fransiz futbolcu Bafetimbi Gomis de Aleyna Tilki ile beraber ’Sen olsan bari’ sarkisiyla alana girdi. Kerem Aktürkoglu ise UEFA Sampiyonlar Ligi müzigini seçti.

Emre Tasdemir ile Abdülkerim Bardakci da trafik kazasinda vefat eden sari-kirmizililarin eski futbolcusu Ahmet Çalik’i unutmadi ve onun fotografinin oldugu formalarla çikti.

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Hatayspor’un ligden çekilmesiyle Galatasaray’a transfer olan Kanadali futbolcu Sam Adekugbe, duygusal anlar yasadi ve gözyaslari içinde seremoniye çikti. Esi dogum yapan Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö ise kutlamalara katilamadi.

Kupa sari-kirmizili futbolcularin ellerinde

Daha sonra kupa törenine geçildi. Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig sampiyonluk kupasini takdim etti. Sari-kirmizili futbolcular hep beraber kupayi havaya kaldirarak, büyük sevinç yasadi. Daha sonra futbolcular, 23. Süper Lig sampiyonlugunu tribünlere giderek doyasiya kutladi.

Kaynak: İHA