Riza Çalimbay Açiklamasi 'Sikintili Sezon Oldu'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, “Sikintili geçen bir sezon oldu. Özellikle Avrupa’ya giden takimlara baktiginiz zaman hemen hemen hepsi ligde sikinti yasadi. Biz de onlardan bir tanesiydik” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, kulübün resmi internet sitesine açiklamada bulundu. Sezonu degerlendirerek sözlerine baslayan Çalimbay, "Degisik bir sezon oldu. Üzücü seyler yasadik. Sürekli aralar oldu ve bu yüzden de takimlar istedigi formu yakalayamadi. Çok iyi bir form yakaliyoruz, bir anda ara oluyor. Kuvvetli takimlarla hazirlik maçi yapma sansimiz da olmadi. Sikintili geçen bir sezon oldu. Özellikle Avrupa’ya giden takimlara baktiginiz zaman hemen hemen hepsi ligde sikinti yasadi. Biz de onlardan bir tanesiydik. Ligde sonlara dogru oynadigimiz Konyaspor maçi çok önemliydi. Bu maçta takimimla gurur duydum. Maçin basindan sonuna kadar oyun disiplinini bozmadan oynadilar. Çok güzel oynadik ve çok güzel seyler yaptik. Bu sezonu da böyle bitirdik" ifadelerini kullandi.

4 yil boyunca görev yaptigi Sivasspor’da iyi seyler gerçeklestirdiklerini kaydeden Çalimbay, "Avrupa kupalarina gittik, Türkiye Kupasi’ni aldik. Çok güzel seyler yaptik. DG Sivasspor’da uzun süre çalistik. Burada mutlu oldugumuz için bu kadar uzun süre görev yaptik. Bu sezonu da iyi bir sekilde bitirdik. Kalan bir tane maçimiz var Kayserispor ile. Bu maçta bazi arkadaslarimizi oynatmayabiliriz. Dimitrios Goutas’in dügünü var. Buna benzer seyleri olan arkadaslarimiza izin verebiliriz. Az oynayan ve genç arkadaslarimizla maça çikabiliriz" diye konustu.

Kaynak: İHA