Naz Aydemir Akyol Yuvaya Döndü

Eczacibasi Dynavit, yeni sezonda altyapisindan yetistirdigi ve 2004-2009 sezonlari arasinda formasini giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol’u transfer etti.

Yeni sezon çalismalarini sürdüren Eczacibasi Dynavit bu kapsamda, altyapisindan yetistirdigi ve 2004-2009 sezonlari arasinda formasini giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol’u kadrosuna dahil etti. Eczacibasi Spor Kulübü Baskani Faruk Eczacibasi, transferle ilgili yaptigi açiklamada, "Kulübümüzün kültürünü çok iyi bilen altyapimizdan yetistirdigimiz kiymetli pasörümüz Naz’in tekrar yuvasina dönmesinden ötürü çok sevinçliyiz. Naz’la birlikte güçlenerek yolumuza devam edecegiz" dedi.

Transfer ile ilgili görüslerini aktaran Naz Aydemir Akyol, "Voleybola 9 yasinda basladigim yere tekrar dönüyor olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Turuncu beyazli renkleri giyecegim için çok mutluyum. Umarim uzun zamandir kazanmadigimiz basarilara bu sezonda hep birlikte ulasiriz" seklinde konustu.

Eczacibasi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan ise, "Naz, altyapimizda yetismis çok degerli bir sporcumuz. Kendisini 15 yasindan beri yakindan taniyorum. Naz’i takip ettigimiz yillar boyunca her zaman Türk voleyboluna büyük bir kiymet kazandirmis olmanin mutlulugunu yasadik. Kulübümüzde forma giymedigi zamanlarda bile biz onu her zaman Eczacibasi’li olarak gördük. Dünyanin sayili antrenörleriyle çalisma imkanini buldugu için kendi alaninin dünyada sayili sporcularindan biridir. Tekrar yuvasina dönmüs olmasindan ötürü büyük mutluluk duyuyorum" diye konustu.



Naz Aydemir Akyol kimdir?

1990 dogumlu milli takim oyuncusu Naz Aydemir Akyol 188 cm boyunda ve pasör olarak görev yapiyor. Kariyerine Eczacibasi Spor Kulübü’nde baslayan tecrübeli pasör, kariyeri boyunca, Eczacibasi, Fenerbahçe ve Türk Hava Yollari takimlarinda oynadi.

Kaynak: İHA