Kiraç'la Sampiyonluk Coskusu

Ünlü rock müziginin sevilen isimlerinden Kiraç, Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi’nin 2. Lig sampiyonlugunu konserle taçlandirdi. Sanatçi Kiraç, verdigi konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yasatti.



Geçtigimiz çarsamba günü final maçinda Kapaklispor’u son saniye basketiyle yenerek ikinci ligde sampiyonluga adini yazdiran Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi’nin basarisi ilçede coskuyla kutlandi. Sampiyonluk etkinliklerinde ilk olarak basketbol takimi üstü açik otobüste kazandiklari kupayla ilçe sakinlerini selamladi. Otobüsün, belediye önündeki kutlama alanina gelmesiyle birlikte sampiyonluk töreninde heyecan doruga çikti. Belediye önünde kurulan sahnede konusan Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, "Biz yaklasik 4 sene önce sizlerin destekleriyle yola çiktigimizda, Çayirova’mizi spor sehri yapacagiz dedik ve bu hedef dogrultusunda hizli bir sekilde yola koyulduk. Yaklasik 2 sene önce kurdugumuz basketbol takimi iki sene üst üste sampiyon oldu. Final maçinda saniye degil, 0.4’üncü saniyede sampiyonlugu aldik, kardeslerimi tebrik ediyorum. Biz her bir bransta birçok basariya imza attik. Bugüne kadar bin 300 madalya ve kupalarla, Çayirova’yi spor sehri yaptik. 9 bransta ayni anda antrenman yapilabilecek spor salonunu ilçemize kazandiracagiz" dedi.



Eglence zirveye ulasti

Konusmanin akabinde Çiftçi ve sporcular hep birlikte 2. Lig sampiyonluk kupasini kaldirdi. Sampiyonlarin sahneden inmesinin ardindan Rock müziginin güçlü sesi Kiraç sahneye çikti. Kiraç, söyledigi sarkilarla izleyenlere unutulmaz bir gece yasatti. Eglencenin zirveye ulastigi konserde hep bir agizdan sarkilar söylendi. Daha sonra Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi Kiraç’a günün anisina hediye takdim etti.

Kaynak: İHA