Kahramanmaras'ta Galatasaray Sampiyonlugu Kutlandi

Kahramanmaras’ta Galatasaray’in hem 23. sampiyonlugu hem de Fenerbahçe karsisinda alinan 3-0’lik galibiyet coskuyla kutlandi.

Süper Lig’in 37. haftasinda Galatasaray, evinde karsilastigi ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 maglup etti. Süper Lig’de 23. kez zafere ulasan ve ayni zamanda derbi maçinda alinan galibiyet sonrasi Kahramanmaras’ta taraftarlar sokaklara akin etti. Sehrin caddelerinde olusturulan konvoylar ve sampiyonluk kutlamalari kameralara yansidi. Ellerinde sari-kirmizi bayraklar ve mesaleler ile sokaga çikan yüzlerce taraftar sampiyonlugun tadini doyasiya çikardi.

Sampiyonluk kutlamalarina ezeli rakibi Fenerbahçe’ye gönül veren arkadaslari ile çikan Mustafa Esenceli, “23. sampiyonlugumuz tüm Galatasaray camiasina kutlu olsun. Fenerbahçeli arkadaslarimi da aldik bu sampiyonlugu beraber kutluyoruz” dedi.

Taraftarlardan Ercan Yigiter ise, “Galatasaray’in yasattigi mutluluk için tesekkür ederim. Depremde asiri derecede etkilendik ve bir nebze de olsun insanlarimiz Galatasaray’in sampiyonlugu ile mutluluk yasiyor. Galatasaray’a gelecek sezon Avrupa kupalarinda basarilar dilerim. Güzel günler görürüz Kahramanmaras ve Türkiye’miz” diye konustu.

Bir diger sari-kirmizili taraftar Erhan Ceyhan ise “Bu yil yine sampiyon olduk. Sevinçliyiz. Hem Kadiköy’de hem de Nef Stadi’nda Fenerbahçe’ye 3 tane gol attik. Sampiyon Cimbom” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA