Galatasaray'da 3 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari MKE Ankaragücü maçinin 11’ine göre Fenerbahçe derbisinde 3 degisiklik yapti.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda sampiyon Galatasaray evinde Fenerbahçe ile karsilasacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari MKE Ankaragücü oynadiklari maçin 11’ine göre derbide 3 degisiklik yapti. Buruk, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Dries Mertens’in yerine Berkan Kutlu, Baris Alper Yilmaz ve Nicolo Zaniolo’ya görev verdi.

Sari-kirmizililar derbiye; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Kazimcan Karatas, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Nicolo Zaniolo, Kerem Aktürkoglu, Baris Alper Yilmaz ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, Leo Dubois, Dries Mertens, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis, Kaan Ayhan, Milot Rashica, Sergio Oliveira, Emin Bayram ve Juan Mata da yer aldi.

Taraftarlar stadi doldurdu

Bu sezon iç saha karsilasmalarinda takimlarini yalniz birakmayan Galatasaray taraftari, Fenerbahçe derbisinde de tribündeki yerini aldi. Nef Stadyumu tribünlerini tamamen dolduran sari-kirmizili taraftarlar, tezahüratlarla takimlarini maça hazirladi.

Maç bitince hemen kutlamalar baslayacak

Sampiyon Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrasinda 23. sampiyonlugunu kutlayacak. Maçin ardindan sahada hemen platform kurulacak. Kutlamalar kapsaminda isik gösterileri yapilacak. Çesitli sanatçilar da konser verecek. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi, sari-kirmizlilara 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig sampiyonluk kupasini takdim edecek.

Isil Alben’e plaket verildi

Aktif basketbol kariyerini biraktigini açiklayan Galatasaray Kadin Basketbol Takimi’nin efsane isimlerinden Isil Alben, Nef Stadyumu’ndaki derbi öncesinde onurlandirildi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Dikran Gülmezgil, Alben’e sari-kirmizili kulübe verdigi emeklerinden dolayi tesekkür plaketi ve çiçek verdi. Taraftarlar da Isil Alben’e tezahüratlarda bulundu.

Kaynak: İHA