Evrim Kirmizitas Basaran, Kocaelispor'un Baskanlik Yarisina Tüzük Nedeniyle Katilamadi

Kocaelispor Olagan Genel Kurul Kongresi’nde baskan adayi olmasi beklenen Evrim Kirmizitas Basaran, tüzük nedeniyle aday olamadigini açikladi.

Olagan seçimli genel kurul yapan ve bugün baskanini seçecek olan Kocaelispor’da baskan adaylarindan Evrim Kirmizitas Basaran tüzük nedeniyle aday olamadigini açikladi.

Kongrenin baslamasina bir saat kala konuya iliskin açiklama yapan Basaran, "Degerli Kocaelisporlular gençlik yillarimda voleybol oynarken formasini büyük bir gurur ile terlettigim Kocaelispor’umuz bugün tarihi kongrelerinden birisini daha yasiyor. Gerçekten bu kongrede sizlerin karsisina baskan adayi olarak çikip, pozitif enerjimi ve gelecege dair kalici projelerimi sizlere aktarmayi çok istiyordum ancak tüzük maddesi nedeniyle bu kongreyi sikintiya sokmak istemedim. Belki genel kurul üyelerinin çoklugunun onayiyla aday olabilirdim ama itiraz sonrasi kulübümüz sikintiya girebilirdi" dedi.



"Aklimin ucundan bile geçmezdi"

Önemli basarilara imza attigini söyleyen Kirmizitas, "Degerli Kocaelisporlu dostlar, yillardir mücadele ettigim is hayati içinde önemli basarilara imza attim. Birçok önemli insanla bir araya geldim. Memleketim soruldugumda hep ‘Izmitliyim’ dedim. Hangi takimi tuttugum soruldugunda, ‘Tabi ki formasini terlettigim, Kocaelispor’ dedim, ’Baska hangi takim?’ dediklerinde ’Sadece Kocaelispor’ dedim. O konusmalari yaparken bugün burada bu açiklamayi yaptigimda bu gururu yasayacagim aklimin ucundan bile geçmezdi. Çünkü baskanlik için adim geçtigimde sizlerin gösterdigi pozitif tutum beni çok mutlu etti. Iyi ki Kocaelisporlu Evrim, iyi ki Izmitli Evrim olmusum" diye konustu.



"Ilk locayi ben satin almak istiyorum"

"Beni bagrina basmaya hazir olan, attiklari mesajlarla destek olan sevgili Yesil-Siyah sevdalilar" diye seslenen Kirmizitas, "Bugünkü sartlarda baskan adayi olmam mümkün olmadi ama bu ilerleyen zamanda asla olmayacagim anlami tasimaz. Allah nasip ederse bir gün mutlaka bu hedefime de ulasarak, is hayatimdaki basarimi buraya da tasimak arzusundayim. Kongreye katilan herkese saygi ve sevgilerimi sunarken, iki baskan adayimiza da basarilar diliyorum. Bu arada seçilecek yönetimden ilk locayi ben satin almak istiyorum. Belki bugün olmadi ama bir gün mutlaka" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA