Eski Galatasaray Yöneticisi Emir Sarigül, Erzincanspor'u Tribünde Destekledi

Türkiye 2. Lig Beyaz grupta play-off yari finalinde Anagold 24 Erzincanspor, Esenler Erokspor ile karsilasti. Kiran kirana geçen maçin normal süresinde 2-1 Esenler üstünlügü ile tamamlandi. Ilk maçi Erzincanspor kendi sahasinda 2-1 kazandigi için karsilasma uzatmalara gitti. Maçta uzatma devrelerinde iki takim da olaganüstü bir mücadele ortaya koydu. 120 dakikanin sonunda skor degismeyince penalti atislarina geçildi. Altinci penaltiyi Burak Aydin gole çevirdi ve Esenler Erok son penaltiyi kaçirinca 24 Erzincanspor Beyaz grupta adini finale yazdirdi. Kirmizi siyahlilar finalde Sanliurfaspor ile karsilasacak.

Emir Sarigül’den memlekenin takimina destek

Eski Galatasaray Yöneticisi Emir Sarigül Destek de destek verdi Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarigül’ün oglu ve ayni zamanda eski Galatasaray Yöneticisi Emir Sarigül, Can Erzincanspor’a destek için tribünde yerini aldi.

Karsilasmayi degerlendiren Sarigül, "Takimimiz 1.Lig’e çikmayi hak ediyor. 1.Lig’e çiktiktan sonrada hedefimiz Can Erzincanimizi Süper Lig’e çikartmak. Süper lig’e en uygun kadroyu kurmak için, dünyaca ünlü yildizlari Erzincanimiza kazandirmak için elimden geleni yapmaya her zaman devam edecegim. Biz Erzincansporumuzun en iyi yerlerde olabilecek potansiyeli oldugunu görüyoruz ve en iyisini basarmak için çalismaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA