Denizli'de Derbi Sonrasi Galatasaray Taraftarlari Sokaga Döküldü

Galatasaray’in Fenerbahçe’yi 3-0 yenmesinin ardindan sari-kirmizili takimin Denizli’deki taraftarlari galibiyeti coskuyla kutladi.

Spor Toto Süper Lig’de bitime 2 hafta kala sampiyonlugunu garantileyen Galatasaray, 37. haftada derbi maçta Fenerbahçe’yi konuk etti. Nef Stadi’nda oynanan derbiyi 3-0 kazanan Galatasaray, Süper Lig’i derbi galibiyeti ile kapatti. Bu galibiyetle Galatasaray puanini 85 yaparken, Fenerbahçe 77 puanda kaldi.

Müsabakanin ardindan Denizli’de de sari-kirmizili taraftar, meydanlara akin etti. Denizli’nin merkezi Çinar Meydani basta olmak üzere Amfi Park ve ilçelerde binlerce taraftari katildigi kutlamalarda, renkli görüntüler ortaya çikti. 7’den 77’ye farkli yas gruplarindan kadin, erkek ve çocuklar, Galatasaray’in 23’üncü sampiyonlugunu doyasiya kutladi.

Taraftarlar takim bayragi, mesaleler ve havai fisekle kutlamanin coskusunu artirdi. Kimi noktalarda araç konvoyu yapan taraftarlar, kentin islem caddelerinde tur atti. Kolluk kuvvetleri ise kutlamanin yapildigi noktalarda genis güvenlik önlemi aldi.

Kaynak: İHA