Aydin'in Namaglup Takimi, Sampiyonluk Için Yola Çikti

Aydin Gazipasa Ortaokulu hentbol takimi namaglup olarak tamamladigi bölge sampiyonasi ve yari final maçlarinin ardindan Türkiye Sampiyonasi için Tekirdag’a gitti. Gazipasa Ortaokulu’nun hedefi, namaglup olarak Türkiye Sampiyonu olmak.



Bu yil 4-9 Haziran tarihleri arasinda Tekirdag’da düzenlenecek olan Hentbol Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanan Gazipasa Ortaokulu Küçük Erkekler Takimi, sampiyonluk için yola çikti. Denizli’de düzenlenen Bölge Sampiyonasi’ni ve Eskisehir’de düzenlenen yari final müsabakalarini namaglup tamamlayarak finale yükselen Aydinli gençler, Türkiye Sampiyonasi’ni da namaglup tamamlamak istiyor.

Çekismeli mücadeleye sahne olmasi beklenen sampiyonaya Trabzon, Tokat, Istanbul, Elazig, Bingöl, Aydin, Antalya ve Bursa’dan takimlar katilacak. 5 gün sürecek olan sampiyonada ise namaglup serisini devam ettirmek isteyen Aydin’in temsilcileri, Türkiye Sampiyonlugu’na aday isimler arasinda yer aliyor.

Ögrencilerinin kupayi kazanarak Aydin’a getireceklerine olan inancinin tam oldugunu ifade eden Gazipasa Ortaokulu Müdürü Nadir Coskun; “Türkiye’de ilk sekiz takim arasina giren okulumuz, güçlü rakipleri Denizli, Bursa, İçel, Antalya ve Izmir takimlarini yenerek Türkiye Finali’ne katilmaya hak kazandi. Aydin’i hentbolda kiz ve erkeklerde temsil eden okulumuz geçen sene de Zonguldak’ta Türkiye Finali’ne katilmisti. Hedefimiz Türkiye kupasini Aydin’a getirmek. 19 kisilik ekibimiz ile Tekirdag’a sampiyonluk için yola çiktik. Namaglup olarak sampiyonaya gidiyoruz. Ögrencilerimize güveniyorum, kupayi alip Aydin’a getireceklerine olan inancim tam. Denizli bölge sampiyonalarini namaglup kazandik, Eskisehir’deki yari finalleri namaglup tamamladik. Simdide namaglup olarak Türkiye Sampiyonasi’na katiliyoruz ve insallah namaglup olarak kazanip gelecegiz” diyerek ögrencilerine basarilar diledi.

Kaynak: İHA