Arslan Eksi Açiklamasi 'Altin Ligi'ni Kazanacagiz'

A Milli Erkek Voleybol Takim Kaptani Arslan Eksi, Romanya’ya karsi kaybettikleri için üzgün olduklarini belirterek, maglubiyeti telafi edeceklerini ve Altin Ligi kazanacaklarini kaydetti. Burak Güngör ise kaybetmenin bahanesi olamayacagini ifade ederek çok daha güzel isler yapacaklarini söyledi.

CEV Avrupa Altin Ligi A Grubu 3. maçinda Türkiye Konya’da Romanya’yi agirladi. Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan mücadelede ay-yildizlilar sahadan 3-2 maglup ayrildi. Maç sonu açiklamalarda bulunan takim kaptani Arslan Eksi, maça iyi basladiklarini belirterek, “Çok sert girdik oyuna ama Romanya ekibi 2. sette toparladi. Seyircimiz önünde kaybettigimiz için çok üzgünüz. Altin Ligi zor bir lig. Bunu da bugün gördük. Yol kazasi diyelim. Biz iyi bir ekibiz. Bugün kaybettik ama rövansini alacagiz. Ondan sonra 2 tane maç var Ankara’da. Onlari da kazanip Final Four’a Hirvatistan’a gidip kazanacagiz hiç süphe olmasin” dedi.

Konya’nin çok güzel bir sehir oldugunu ifade eden Eksi, “Bugün de ful seyirci oynadik. Çok güzel bir ambiyans vardi. Onun da biraz stresi vardi ama bir sekilde kazanmamiz lazimdi, kazanamadik. Olmadi ama bunu telafi edecegiz” seklinde konustu.



Burak Güngör: “Kaybetmenin bahanesi olamaz”

Güzel bir maç oldugunu söyleyen Burak Güngör ise, “Öncelikle Konya halkina tesekkür ediyoruz. Bizi burada yalniz birakmadilar. Salonu hinca hinç doldurdular. Bizim için yeni bir sistem, ögrenmeye çalisiyoruz. Çok uzun bir sezon üzerine yorgunluklarimiz var. Ileride çok önemli turnuvalarimiz var onlara hazirlaniyoruz. Aslinda çok yorgunuz ve her seyi yeni bastan ögreniyoruz. Kaybetmenin bahanesi olamaz ama illaki bir alisma sürecimiz var. Bu alisma sürecinde de bir takim olarak, girenin çikanin yerini aratmadigi bir sistem olarak devam edersek önümüzdeki turnuvalarda, bu turnuvada çok daha iyi isler yapacagiz. Daha 1. basamaktayiz. Basamak atladikça çok daha güzel seyler olacak, buna inaniyorum. Maç maç, turnuva turnuva gidiyoruz. Çünkü bu sene çok fazla turnuvamiz var. Öncelikle düsündügümüz bu turnuva. Sonrasinda digerlerine bakacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA