Yenimahalle Belediyesi Yaz Okullari Basliyor

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenledigi yaz okullarina kayit almaya basladi. Basvurular Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksive Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü sosyal medya hesaplarinda bulunan basvuru formu ile internet üzerinden yapilabiliyor.

Yenimahalleli çocuklarin kendilerini gelistirerek eglence dolu bir yaz tatili geçirmeleri için düzenleyen egitimler yaz boyu devam edecek. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okulu 3 Temmuz -28 Temmuz ve 31 Temmuz-25 Agustos tarihleri arasinda 2 dönem olarak gerçeklestirilecek.

11 bransta yaz okulu keyfi

Hafta içi günlerini kapsayacak sekilde düzenlenen yaz okulu programinda voleybol, bale, basketbol, futbol, hentbol, jimnastik, kick boks, masa tenisi,okçuluk, tenis, taekwondo branslarinda egitimler verilecek.

Yenimahalle Belediyesi Yaz Okulu’nda 7-14 yas araligi için voleybol, basketbol, taekwondo, masa tenisi, kick boks, okçuluk, futbol egitimlerinin yaninda 4-10 yas araligi için Jimnastik, 4-8 yas araligi için bale, 4-14 yas araligi için tenis egitimleri alaninda uzman egitmenler tarafindan düzenlenecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenecek yaz okulunda futbol bransinda çalismalar Ali Öcal Batikent Semt Stadi’nda ve tenis bransinda egitimler Batikent Edip Akbayram Parki’nda yapilacak.

Yenimahalle’den çocuklara spor daveti

Çocuklarin ve gençlerin spor faaliyetlerine katilimini arttirmak ve kisisel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla açilacak olan Yenimahalle Belediyesi yaz okullari için 344 88 86 ve315 99 14 numarali telefondan gerekli bilgi alinabilecek.

Kaynak: İHA