Nurettin Açikalin Açiklamasi 'Bizden Öncesi, Sonrasi Yok. Çözmemiz Lazim'

Kayserispor Yönetim Kurulu Baskanvekili Nurettin Açikalin, sari kirmizili takimin 3 puaninin silinmesi ve Bertolacci’den ötürü dogan tazminat cezasi ile ilgili, "Bizden öncesi, sonrasi yok. Çözmemiz lazim" dedi.



Kayserispor Yönetim Kurulu Baskanvekili Nurettin Açikalin, Kayserispor’un 3 puanin silinmesi ve Bertolacci’ye ödeme yapilmamasindan ötürü tazminat cezasi gelmesi ile ilgili olarak "3 puanla ilgili müracaatimizi yapmistik. Tahkimin verdigi karara saygi duyacagiz. Avukatlarimiz yine inceliyor yapilacak bir sey var mi diye. Sahada alinan emegi masada kaybetmeyi dogru bulmuyoruz. Ama böyle bir uygulama var. Bu uygulamaya bir daha maruz kalmamak adina elimizden geleni yapacagiz" dedi.



Baskanvekili Nurettin Açikalin, "Bertolacci’den gelen tazminat cezasi ile ilgili olarak da keske daha önce müdahil olabilseydik. Ama yine çözülecegine inaniyorum. Biz yönetime gelmeden fesih çekmisti. Biz geldigimizde yoktu. Ama bizden öncesi-sonrasi yok. Sorun kulübümüzün sorunu. Çözmemiz lazim. zor. Kolay isler degil. Bu ekonomide kolay degil. Ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA