Kilis'te Sampiyonluk Kutlamalari Devam Ediyor

Galatasaray’in Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 yenerek 2022-2023 sezonunun sampiyonu olmasi üzerine baslayan sampiyonluk kutlamalari Kilis’te devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasinda deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla maglup eden Galatasaray, ligin tamamlanmasina 2 hafta kala sampiyonlugunu ilan etmisti. Kilis Ultraslan taraftar grubu üyeleri tarafindan sampiyonluk coskuyla kutlandi. Recep Tayyip Erdogan Meydaninda toplanan taraftarlar ve Ultraslan grubu mesaleler yakip gönüllerince eglenerek sampiyonlugu bir kez daha kutladi.

Kilis’te bu kadar büyük bir sampiyonluk sevincinin olmadigini ifade eden Kilis Ultraslan Taraftar Grubu Il temsilcisi Selim Özmen, yaptigi açiklamada, ‘‘Depremden ötürü bu zor süreçten sonra halkimizi bir nebze güldürebilmek ve eglendirebilmek hedefiyle böyle bir geceyi organize ettik. Normalde Galatasaray’in sampiyonlugundan sonra böyle büyük galalar yapmiyorduk. Bu büyüklükte büyük bir sampiyonluk sevinci ve görülmemis organizasyonlara imza attik.Galatasaray taraftarinin ayaklarina saglik’’ diye konustu.

Kaynak: İHA