Galip Sakder Açiklamasi 'Listeler 10 Haziran'da Verilecek'

Bursaspor Divan Baskani Galip Sakder, baskan adaylarinin listelerini 10 Haziran cumartesi günü saat 15.00 ile 17.00 arasinda Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde Bursaspor Divan Baskanlik Kurulu’na teslim etmeleri gerektigini bildirdi.

Bursaspor Divan Baskanlik Kurulu, 17 Haziran 2023 Cumartesi günü çogunluk saglanamadigi taktirde 25 Subat 2023 Pazar günü yapilacak olan Olaganüstü Seçimli Genel Kurul toplantisi ile ilgili olarak yazili bir açiklama yapti. Divan Baskanlik Kurulu Baskani Galip Sakder tarafindan yapilan açiklamada, “Bursaspor Yönetim Kurulu tarafindan alinan Olaganüstü Seçimli Genel Kurul karari geregince ilk toplanti 17 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de Sütas Timsah Park’ta, çogunluk saglanamadigi taktirde, 2. toplanti 25 Haziran Pazar günü saat 14.30’da çogunluga bakilmaksizin ayni yerde yapilacaktir. Bursaspor Kulübü dernegi tüzügünün ilgili 16/17 ve 17/A maddeleri geregince baskan adaylarinin Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TFF Delege Kurulu listelerini ve Bagimsiz Denetleme Kurulu üyelerinin yine tüzügün 24/1 maddesi geregince 10 Haziran Cumartesi günü 15.00-17.00 saatleri arasinda Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde Bursaspor Divan Baskanlik Kurulu’na teslim etmeleri gerekmektedir’’ ifadelerine yer verildi.



“Eksiksiz hazirlanmalari gerekmektedir”

Olaganüstü Seçimli Genel Kurul’da aday olacak üyelerin seçim sürecinin saglikli isleyebilmesi açisindan tüzügün ilgili maddelerini detayli bir sekilde incelemelerinin gerektigini de kaydeden Galip Sakder: “Aday olacak üyelerimizin basvurularini tüzügümüzün emrettigi sekilde eksiksiz hazirlamalari gerekmektedir. Divan Baskanlik Kurulumuz basvurular üzerinde gerekli incelemeleri yapacak ve daha sonra kamuoyuna ilan edilecektir” seklinde açiklamalarda bulundu.

Kaynak: İHA