Branimir Micovic Açiklamasi '1 Puanla Yetinmek Zorunda Kaldik'

Konyaspor Teknik Sorumlusu Branimir Micovic, Fatih Karagümrük karsisinda sanssiz bir gol yediklerini ifade ederek, 1 puan aldiklarini ve bununla yetindiklerini söyledi.

Konyaspor Teknik Sorumlusu Branimir Micovic, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda iç sahada Fatih Karagümrük ile 1-1 beraber kaldiklari maça iliskin basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Micovic, ilk yarida çok pozisyon bulan, 2-3 gol atabilecek bir Konyaspor oldugunu kaydetti.

Ilk yari sonlarinda yedikleri sansiz golle esitligin saglandigini belirten Micovic, "2. yarida da çok net 2 pozisyonumuz vardi. Bu konuda basarili olamadik. Daha sonrasinda oyun biraz olsun kontrolümüzden çikti. 1 puan almis olduk ve bununla yetinmek zorundayiz" dedi.

Micovic, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in ilk yari sonunda gördügü kirmizi karta iliskin soruya ise, "Gerçegi söylemek gerekirse bu konu hakkinda düsüncelerim var ama bunu söylemeyecegim. Takimim ya da ben ceza yiyebilirim. Bu yüzden bu konunun cevabi, bu sorunuzu cevaplamamak oluyor" diye konustu.

Kaynak: İHA