Turgutluspor'da Fatih Demirlek Yuvada Kaldi

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor’da sözlesmesi biten Fatih Demirlek’le yeniden anlasmaya varilarak sözlesme yenilendi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor’da forma giyen kaleci Fatih Demirlek’in sözlesmesi sona erdi. Demirlek’le yeniden masaya oturan yönetim, görüsmelerle Demirlek’le yeniden anlasma sagladi. Kulüp Baskani Gökhan Akin, Baskan Yardimcisi Ercan Hizal ve Sportif Direktör Sadullah Erarslan’in yer aldigi törende Fatih Demirlek resmi sözlesmeyi imzaladi. Imza töreni sonrasi açiklamalarda bulunan Kulüp Baskani Gökhan Akin, “Yeni sezon öncesi sözlesmesi biten kalecimiz Fatih Demirlek ile anlastik. Kendisi teklifimize düsünmeden ’evet’ dedi.

Bu da bizi çok mutlu etti. Fatih gibi tecrübeli ve basarili bir kaleci gücümüze güç katacak. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Kulüp Baskani Gökhan Akin’in ardindan konusan Fatih Demirlek, “Yeni sezon öncesi sözlesmem bitmisti. Gökhan Akin Baskanligindaki yönetim kurulumuz benle devam etme karari aldi. Ben de bana gelen teklifi düsünmeden kabul ettim. Bu olusumda ben varim ve hak ettigimiz yere birlik beraberlik çatisi altinda ulasacagiz. Benim için maddiyat hiç konusulacak konu degil, önemli olan Turgutluspor. Yönetimimiz bana ben de yönetimimize çok inaniyorum. Buradan taraftarimiza sesleniyorum, yeni sezonda Turgutlu halki arkamizda olsun. Birlikte hedefe yürüyelim” diye konustu.

Kaynak: İHA