Bursaspor Baskanligina Tek Aday Olan Recep Günay Yine Karar Degistirdi

Bursaspor’un 2 Temmuz Pazar günü yapacagi olaganüstü kongrede baskan adayi olan Recep Günay, 48 saat içinde adayliktan çekilmisti. Günay yeni yaptigi açiklamada, adayliga devam etme karari aldiklarini dile getirdi.

Bursaspor’da 2 Temmuz Pazar günü yapilacak olaganüstü kongresine tek aday olarak çikan Recep Günay, yine fikir degistirdi. Önce aday olan, sonra adayliktan çekilen ve an itibariyle tekrar aday olmaya devam etme karari alan Recep Günay, sunlari söyledi:

“Degerli Bursasporlular. Kulübümüzün kapanma tehlikesini bertaraf etmek için, küçücük de olsa eski güzel günlere dair umutlarimizin tamamen yok olmamasi için aday olmaya karar verdik ve aday olduk. O andan itibaren sosyal medyada ve çesitli mecralarda iftira ve karalamalarla karsilastik. Kötülügün ve kötülerin sesinin daha çok çikmasi bizleri üzdü. Bu nedenle de adayliktan çekilmeyi düsündük, bu yönde açiklamalar yaptik. Iste o andan itibaren iyilerin, Bursaspor’u gerçekten sevenlerin sesleri ve talepleri artmaya basladi.

Gelinen bu noktada gördük ki iyiler, mert insanlar, gerçek Bursaspor sevdalilari çok daha fazlaymis. Buradan aldigimiz cesaretle adayligimizi sürdürmeye karar verdik. Divan baskanimizla yaptigimiz görüsmede de cesaretimiz artti, adayligimizin sürmesinin hayirli olacagi kararina vardik. Kötüler yok etmek için ve yok olmak için varken, iyiler ve iyilik daima var olacaktir. Bursaspor sevdalilarini muhabbetlerimizle selamliyorum.”

Kaynak: İHA