Çocuklar Keçiören'de Ücretsiz Eglenceye Doyacak

Keçiören Belediyesi bünyesinde Kurban Bayrami boyunca da ücretsiz hizmet verecek olan Deniz Dünyasi, Dogal Yasam Parki, çocuk lunaparki, teleferik, Ahmet Çalik Buz Pateni Pisti çocuklarin eglence merkezi olacak.

Çocuklar Deniz Dünyasi’nda binlerce tür sualti canlisini, Dogal Yasam Parki’nda yüzlerce tür yaban hayvanini bir arada görmenin keyfini çikaracak. Lunaparkta vakit geçirmek isteyenler renkli oyuncaklarin, teleferikle seyahati tercih edenler Keçiören’i kusbakisi seyretmenin, kayaga merakli olanlar ise ücretsiz kayak keyfinin tadini çikaracaklar.

Çocuklarin Kurban Bayrami boyunca Keçiören’de gönüllerince eglenme firsati bulacagini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Sehrimize çocuklarimiz için lunapark, Deniz Dünyasi, Dogal Yasam Parki, teleferik, aqua parklar, buz pateni pisti gibi onlarca tesis yaptik. Ayni zamanda voleybol sahasi, tenis kortu, basketbol sahasi ve hali sahalarimiz ücretsiz hizmet veriyor. Keçiörenli çocuklar çok sansli. Devletimizin ve milletimizin gelecegi olan çocuklarimiz Kurban Bayrami boyunca ücretsiz eglenceye doyacak" dedi.

Kaynak: İHA