Salihli Belediyespor, Usak'ta Sampiyon

Usak’ta oynanan 1. kademe maçlarinda sampiyon olan Salihli Belediyespor U17 Takimi, Manisa’nin gururu oldu.

2022-2023 sezonu U17 Türkiye Sampiyonasi 1. kademe müsabakalari, 65 ilden 115 takimin katilimi ile tamamlandi. Antrenör Enver Dagli yönetimindeki Salihli Belediyespor U17 Takimi, 1. kademe grup maçlarini Usak’ta oynadi. Grup maçlarina 1-1’lik Izmir ekibi Çigli Belediyespor beraberligi ile baslayan yesil-beyazli ekip, ikinci maçinda ise Aydin ekibi Yildizspor ile karsilasti. Yesil-beyazli ekip bu maçi 1-0 kazandi ve puanini 4’e çikardi. Salihli Belediyespor, grupta ayni puana sahip olan Çigli Belediyespor ile seri penalti atislari yapti. Penalti atislari sonunda rakibini 6-5’lik sonuçla geçen yesil-beyazli ekip, adini finale yazdirdi. Final maçinda Antalya Kepezspor’u 3-1 yenmeyi basaran Salihli Belediyespor, Usak sampiyonu oldu. Usak sampiyonu olarak ikinci kademeye yükselen Salihli Belediyesporlu futbolcular, maçin ardindan antrenör Enver Dagli ile birlikte büyük sevinç yasadi.

Salihli Belediyespor aldigi bu galibiyet ile 1. kademeden 2. kademeye yükselen takim olurken, ilk 20 takim arasina girmeyi basardi.

Baskan Kayda, gençleri kutladi

Salihli’nin gençlerini tebrik eden Belediye Baskani Zeki Kayda, “U17 Türkiye sampiyonasi 1. Kademe maçlarinda Usak gurubunu sampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye’de adini ilk 20’ye yazdiran Salihli Belediyespor U17 takimini tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA