Golü Önlemek Isteyen Kaleci, Rakip Forvetin Ayagini Kirdi

Denizli 2. Amatör Lig play-off grubu son maçinda Serinhisar 1906 Belediyespsor SK ile Gökbörüspor arasinda oynanan karsilasmada, Okan Çogan’in ayagi topu filelerle bulusturmak isterken kaval kemiginden kirildi. Aci içinde kivranan ve gözyaslarina hakim olamayan Serinhisarli genç futbolcu, kaldirildigi hastanede tedavi altina alinirken, takim arkadaslari ise galibiyetin ardindan aldiklari kupayi kendisine getirdi.

Denizli 2. Amatör Lig play-off grubunda Serinhisar 1906 Belediyespsor SK ile Gökbörüspor arasinda Denizli Sirinköy Stadi’nda oynanan ve her iki takim açisindan da büyük önem tasiyan karsilasmanin 44. dakikasinda rakip kaleci Serhat Karagözoglu ile karsi karsiya kalan Serinhisar 1906 Belediyespsor SK futbolcusu ve takim kaptani Okan Çogan’in ayagi, kaleci ile çarpisma aninda kaval kemigi bölgesinden kirildi. Sahada yapilan ilk müdahalenin ardindan Çogan, ambulans ile hastaneye götürülerek tedavi altina alindi.

Sonucu 1-1 sona eren karsilasma sonunda Serinhisar 1906 Belediyespsor SK, 1. Amatör Lig’e yükseldi. Kupasini maç bitiminde alan kirmizi-siyahlilar, kupayi hastanede tedavi altindaki arkadaslarina götürerek geçmis olsun dileklerini ilettiler.

Kaynak: İHA