Tenis Turnuvasinda Sampiyonlar Belli Oldu

Prof. Dr. Ayhan Kizil T400 Master Tenis turnuvasi’nda sampiyonlar belli oldu.

1992-2000 yillari arasinda Uludag Üniversitesi’nde rektörlük yapan ve 2015 yilinda hayatini kaybeden Prof. Dr. Ayhan Kizil anisina, Kizil Ailesi tarafindan organize edilen, Prof. Dr. Ayhan Kizil T400 Masters Tenis Turnuvasi bugün oynanan final maçlariyla sona erdi ve sampiyonlar kupasini aldi.

2018 yilindan beri geleneksel olarak her yil düzenlenen ve T400 Türkiye Tenis Federasyonu’nun en yüksek puanli senior tenis turnuvasi olan Prof. Dr. Ayhan Kizil T400 Masters Tenis Turnuvasi’nda nefes kesen mücadelelerin ardindan kürsü sahiplerini bulurken, müsabakalarda büyük heyecan yasandi. Prof. Dr. Ayhan Kizil T400 Masters Tenis Turnuvasi, geçen yil Uluslararasi Tenis Federasyonu is birligiyle gerçeklesmis ve yurtdisindan da çok sayida sporcunun katilimi saglanmisti. Bu yil PodyumPark Podyum Tenis Kulübü Kortlari’nda 15 Haziran’da baslayan organizasyonda, 6. yilin sampiyonlari da belli oldu. Türkiye’nin çesitli illerinden teklerde 340, çiftlerde toplam 182 sporcunun katildigi organizasyonda 33 kategoride kürsü için mücadele verildi.

Bursa’da senior turnuvalarindaki en yüksek katilimin gerçeklestigi 100 bin lira ödüllü turnuva; Uludag Premium Ana Sponsorlugunda 15 - 25 Haziran 2023 tarihleri arasinda PodyumPark Podyum Tenis Kulübü Kortlari’nda düzenlendi.

10 gün süren turnuvada sporcular kürsüye çikabilmek için büyük efor sarf ettiler. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa ve plaketlerini Uludag Içecek Türk AS - Horeca Türkiye Müdürü Soner Asik ve PodyumPark kurucu ortaklarindan Aykut Uyaniklar verdi.

Podyum Tenis Kulübü tarafindan sponsorlara ve hakemlere de plaketler verildi.

Plaketleri PodyumPark kurucu ortaklarindan Aykut Uyaniklar takdim etti. Sponsorlardan Uludag Içecek Türk AS adina Horeca Türkiye Satis Müdürü Soner Asik, Nev Saglik Grubu adina Isletme Müdür Yardimcisi Songül Kopal tesekkür plaketlerini alirken, Turnuva Hakemleri Tamer Çetin (Bashakem), Kerem Ata, Mustafa Mert ve Yusuf Alay’a da plaket takdim edildi.

Kaynak: İHA