Gökhan Karagöl Açiklamasi 'Hocamizi Kisa Sürede Açiklayacagiz'

Sivasspor Baskan Yardimcisi ve Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, “Sivasspor olarak çok yakin zamanda teknik direktörümüzü açiklayacagiz” dedi.

Sivasspor’da teknik direktör arayisi sürüyor. Bu kapsamda kulübün baskan yardimcisi ve basin sözcüsü Gökhan Karagöl, konu ile ilgili bir açiklama yapti. Karagöl, sosyal medya hesabindan, “Sivasspor olarak çok yakin zamanda teknik direktörümüzü açiklayacagiz. Kariyer hedefi olan, genç, Sivas’imizi ve kulüp yapimizi bilen teknik adamlar üzerinde tüm yönetim kurulu olarak çalisiyoruz. Yeni dönemde hem direkt olumlu sonuç alacagimiz transferler hem de öz kaynaktan çikartacagimiz genç futbolcularimizla basariya gidecegiz. Bu yolda yeni teknik direktörümüz en büyük güvencemiz olacak. Sivasspor taraftari transfer konusunda yönetim kuruluna güvenmelidir. Hem teknik direktörümüz hem de scout ekibimizle birlikte transfer çalismalarimizi en kisa sürede tamamlayacagiz” diye konustu.



“Bu sene birlik senesi”

Taraftari yeni sezonda stadyuma davet eden Karagöl, “Yeni teknik direktörümüzü açikladiktan sonra planli sekilde sürdürdügümüz transfer politikamizin meyvelerini yakin zamanda alip kamuoyuyla paylasacagiz. Yigidolar, bu sene birlik olma senesi. Stadyumu coskunuzla doldurup, takimimiza enerjimizi sonuna kadar verelim. Bu sene birlikte mücadele edelim, birlikte zaferler kazanalim. Sivasspor taraftariyla bütünlesince hiçbir güç karsisinda direnemez” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA