Çildir Köyler Arasi Futbol Turnuvasinin Sampiyonu Belli Oldu

Çildir Belediyesi tarafindan organize edilen “Köyler Arasi Futbol Turnuvasinin” sampiyonu Esmepinarspor (Purut) köyü oldu.

Köyler arasi Futbol Turnuvasinin finali gruplarini namaglup lider olarak tamamlayan ve yari final mücadelesinde rakiplerini eleyerek finale yükselen Esmepinarspor (Purut) ile Öncülspor (Karostav) arasinda oynandi. 9 takimin katildigi ve 2 grup olarak oynanan Çildir Köyler arasi futbol turnuvasinin final maçinin seromonisini Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu yapti.

Çildir Sentetik çim sahada oynanan ve Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu’nunda izledigi final mücadelesine yogun ilgi vardi. Turnuvanin en büyük favorisi olan ve üstünlügünü maçin basindan itibaren rakibine kabul ettiren Esmepinarspor rakibini 4-0 gibi farkli bir skorla yenerek turnuvanin sampiyonu oldu. Esmepinarspor’un gollerini Mertcan Burukçu (2), Kayhan Burukçu ve Dogukan Burkçu kaydetti.

Maç sonunda centilmence mücadele eden iki takimi da tebrik eden Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu sampiyona kupasinin Çildir Göl Festivalinde verilecegi söyledi.



Çildir Kaymakami M. Enes Ipek Çildir Köyler Arasi Futbol turnuvasinin sampiyonu Espmepinarspor ve turvuvaya katilan tüm takimlar için tebrik mesaji yayinladi Kaymakam Ipek mesajinda “Çildir Belediyesi tarafindan düzenlenen ve bugün Öncül ile Esmepinar köy takimlari tarafindan finali oynanan Çildir Ilçe Futbol Turnuvasi sona ermistir.

Basta Sampiyon Esmepinar Köyümüz olmak üzere turnuvada dostça mücadele eden tüm köylerimiz ve takimlarimizi cani gönülden tebrik ediyorum.”dedi.

25.06.2023

Kaynak: İHA