Usak'in Sampiyon Kizlari 2. Lige Yükseldi

Usak 64 Belediye Gençlik Spor Kadin Futbol Takimi, 3. Lig finalinden galibiyetle çikarak 2. Lige yükseldi. Bu galibiyetin Usak için büyük bir gurur oldugunu ifade eden Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, kadin sporculari telefonla arayarak tebrik etti.



Kadinlar 3. Lig’de bugüne kadar playoff dahil olmak üzere 9 maç yapan Usak 64 Belediye Gençlik Spor Kadin Futbol Takimi, namaglup olarak tüm maçlari tamamladi. Ligde toplamda 54 golü bulunan takim oynadigi son maçta Karabük Gençlerbirligi Spor Kadin Futbol Takimini 2-0 yenerek ligi sampiyon olarak tamamladi.

Eskisehir’de Usak Rüzgâri Esti

Eskisehir Üniversite Evleri Stadyumu’nda oynanan karsilasma hizli basladi.

Çetin mücadelelere sahne olan maçta Usakli kadin sporcularin üstünlügü göze çarpti. 33. dakikada Begüm Gül’ün, 83. dakikada ise Zeynep Gediz’in attigi gollerle sevinç yasayan Usakli taraftarlar maç boyunca takimlarina olan desteklerini esirgemedi.

Sezonu galibiyetle kapatmanin mutlulugunu yasayan sporculari telefonla tebrik eden Baskan Çakin, Usak için bu galibiyetin gurur verici oldugunu belirterek, bundan sonraki müsabakalarda da ayni basari tablosunu görmeyi hedeflediklerini söyledi.



Kahraman’dan Kadin Sporculara ve Teknik Ekibe Övgü

Öte yandan Usak 64 Belediye Gençlik Spor Kadin Futbol Takimini desteklemek için Eskisehir’e giden Spor Islerinden sorumlu Belediye Baskan Yardimcisi Hikmet Kahraman, kadin sporculari tek tek tebrik ederek basarilarinin devamini diledi. Bu büyük coskuyu Usak’a yasattiklari için kulübü ve teknik ekibi de tebrik eden Kahraman, bu basarilarin katlanarak devam edecegine gönülden inandiklarini ifade etti.



Usak 64 Belediye Gençlik Spor Kadin Futbol Takimi, sampiyonluk kupasini Eylül ayinda baslayacak olan 2. Lig sezon açilisinda alacak.

Kaynak: İHA