Melikgazi Kayseri Basketbol'a Avrupa Daveti

ING Kadinlar Basketbol Süper Lig’de mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafindan Avrupa Kupasi müsabakalarina davet edildi.

ING Kadinlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, 2023-2024 sezonunda Avrupa Kupasi’nda mücadele edecek. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafindan Avrupa Kupasi müsabakalarina davet edilen ve yapilan degerlendirme sonrasi davet için gerekli islemleri yapan sari kirmizililar, yeni sezonda hem Türkiye’yi hem de Kayseri’yi Avrupa Kupasi’nda temsil edecek.

Melikgazi Kayseri Basketbol Kulübünden yapilan açiklamada, “Tarihi basarilarla dolu kulübümüze, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafindan iletilen EuroCup Women 2023-2024 sezonu katilim daveti teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuzca degerlendirildi. Ülkemiz ve sehrimizi en iyi sekilde temsil etmek, ‘Yine Yeniden’ sloganiyla yarinlarimiza ‘Pota’nin Güçlü Sesi’ni, heyecanini iletebilmek için 2023-2024 EuroCup Women’da ‘Biz de Variz’ diyerek, katilim islemlerine baslandi. Bizden destegini esirgemeyen, salonumuzu tesrif edip umudunu kesmeyen taraftarlarimiza, Onursal Baskanimiz Çevre ve Sehircilik Bakani Mehmet Özhaseki’ye, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ve tüm yapilanmamizi yakinen takip edip, destekleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu’na tesekkür ederiz” denildi.

Kaynak: İHA